“Stilzitten is moeilijk voor mij en zo kan ik nog wat voor de medemens betekenen”

Mijn naam is Martha Schmidt en ik ben gehuwd met Richard Schmidt. Ik ben geboren in Amsterdam maar heb 40 jaar gewoond in Almere. Wij kregen nu de mogelijkheid om dichterbij onze dochter en twee kleinzoons te gaan wonen en genieten daar heerlijk van. Ik heb 20 jaar gewerkt bij de Gemeente Almere, waarvan de laatste 5 jaar op de afdeling Sport. Mijn hobby’s zijn tennis, best wel fanatiek, maar daarvoor moet ik mijn draai nog wel even vinden in De Zilk.

Een vriend van ons fietst in Almere bij Fietsmaatjes, zo had ik dus al van Fietsmaatjes gehoord. In het Noordwijkerhouts Weekblad las ik een stukje van Peter Wiegel en daarin gaf hij aan dat hij nog geen aanmelding had gehad voor een Coördinator. Dit sprak mij wel aan dus heb ik contact gezocht. We hebben een leuk gesprek gehad en nu kijken of ik een bijdrage kan leveren aan Fietsmaatjes.  

Sinds drie jaar ben ik gepensioneerd maar altijd een bezig bijtje. Stilzitten is moeilijk voor mij en zo kan ik nog wat voor de medemens betekenen. Ik kijk ernaar uit om mee te mogen helpen bij Fietsmaatjes in De Zilk/Ruigenhoek.