Wanneer kan ik mij aanmelden als gast?

Bent u al een tijdje door omstandigheden niet meer echt buiten geweest en houdt u van fietsen maar gaat dat helaas door verschillende omstandigheden niet meer?

Dan kunt u samen met een van onze vrijwilligers, uw fietsmaatje, eens per veertien dagen een tocht maken op een van onze duofietsen.

U mag zeggen waar u graag heen wilt of uw fietsmaatje doet een voorstel. De tocht duurt ca. 1 – 3 uur, afhankelijk van uw mogelijkheden. De duofiets heeft een elektrische trapondersteuning. De vrijwilliger stuurt en trapt. U kunt op uw eigen tempo meetrappen als u dat wilt. De fiets is veilig en stabiel en u kunt er op vertrouwen dat de vrijwilligers goed getraind zijn om veilig met u samen te fietsen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding van € 3,- per rit. Bij de start wordt een 10-rittenkaart aangeschaft ad.€ 30,-  De coördinator geeft hier meer informatie over.

Bent u geïnteresseerd, wilt u meedoen of gewoon een keer een tocht proberen of heeft u andere vragen? Kijk dan op onze contactpagina en neem gerust contact met ons op.

Wilt u zich iets meer verdiepen in wat Fietsmaatjes doet en betekent in Nederland dan kunt u ons elektronische tijdschrift lezen.

Binnen ons stichting hanteren wij conform onze beleidsplannen een aantal protocollen. Deze kunt u lezen en downloaden door op het onderwerp te klikken:

Privacyreglement – GedragscodeVertrouwenspersoonKlachtenprocedure 

Op deze pagina van de website kunt u ons beleidsplan en jaarverslag lezen.

Aanmelden als gast

Lijkt het u wat en wilt u zich aanmelden? Van harte welkom!

U kunt hier het Intakeformulier Gast downloaden, printen en (laten) invullen.

Scan het ingevulde formulier en verstuur het per e-mail.
Voor Lisse naar Coördinator Lisse, voor Hillegom naar Coördinator Hillegom en voor De Zilk/Ruigenhoek naar Coördinator De Zilk.

Een van onze Fietsmaatjes coördinatoren zal dan contact met u opnemen. De coördinator zorgt na dit contact voor een goede match tussen de fietsmaatjes (vrijwilligers en gasten). Zó kunt u echte maatjes worden!

Lees ook de ervaringen van onze gasten.