Wanneer kan ik mij aanmelden als gast?

Bent u al een tijdje door omstandigheden niet meer echt buiten geweest en houdt u van fietsen maar gaat dat helaas door verschillende omstandigheden niet meer?

Dan kunt u samen met een van onze vrijwilligers, uw fietsmaatje, gemiddeld eens per veertien dagen een tocht maken op een van onze duofietsen.

U mag zeggen waar u graag heen wilt of uw fietsmaatje doet een voorstel. De tocht duurt ca. 1 ‚Äď 3 uur, afhankelijk van uw mogelijkheden. De duofiets heeft een elektrische trapondersteuning. De vrijwilliger stuurt en trapt. U kunt op uw eigen tempo meetrappen als u dat wilt. De fiets is veilig en stabiel en u kunt er op vertrouwen dat de vrijwilligers goed getraind zijn om veilig met u samen te fietsen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding van ‚ā¨ 3,- per rit. Er kan ook een 10-rittenkaart aangeschaft worden. De co√∂rdinator geeft hier meer informatie over.

Bent u ge√Įnteresseerd, wilt u meedoen of gewoon een keer een tocht proberen of heeft u andere vragen? Kijk dan op onze contactpagina en neem gerust contact met ons op.

Wilt u zich iets meer verdiepen in wat Fietsmaatjes doet en betekent in Nederland dan kunt u ons elektronische tijdschrift lezen.

Aanmelden als gast

Download Intakeformulier Gast

Ook kunt u alvast het Intakeformulier Gast printen en (laten) invullen. U kunt het gescande formulier per e-mail versturen.
Voor Lisse naar Coördinator Lisse en voor Hillegom naar Coördinator Hillegom.

Een van onze Fietsmaatjes coördinatoren zal dan contact met u opnemen. De coördinator zorgt na dit contact voor een goede match tussen de fietsmaatjes (vrijwilligers en gasten). Zó kunt u echte maatjes worden!

Lees ook de ervaringen van onze gasten.