Wij danken onze sponsors!

 

Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij niet zonder sponsors. Grote en kleine giften of giften in natura zijn altijd van harte welkom. Steun ons!

U kunt als u lid bent van de Rabobank voor de Rabo Clubkas, voor medio september, online stemmen op Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse en haar zo een warm hart toedragen.

Fondsen

OranjeFonds, Stichting 1818 en Schipholfonds hebben bedragen toegezegd. Met deze toezeggingen kunnen wij  nieuwe fietsen bestellen. Zo kunnen we meer gasten – naar verwachting – in het komende voorjaar mooie momenten bezorgen en laten genieten van onze kleurrijke omgeving.

Logo Oranje Fonds

Logo Fonds 1818

 

Logo Schipholfonds

Logo Zorg en Zekerheid

Subsidies

Van gemeente Hillegom en gemeente Lisse Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse hebben wij startsubsidies toegekend gekregen. De startsubsidies zijn met name bedoeld om de aanloopkosten te dekken en wat nodig is om de stichting te gaan laten draaien.

Fietsenstalling

Wij zijn dankbaar dat we voor het stallen van onze kostbare fietsen gebruik mogen maken van de ruimtes bij Dienstencentrum Elsbroek (Stek en HOZO) in Hillegom en Sportcentrum de Waterkanten in Lisse.

Onze huidige sponsors zijn:

Van Rabo Clubkas hebben wij een bedrag toegekend gekregen.

In de eerste maanden van “ons bestaan” heeft Clemens Totaalkantoor te Hillegom onze eerste flyers gedrukt. Wij hebben dit zeer gewaardeerd. Daarvoor onze dank.

We hebben van Lenny Klein, eigenaresse van kapsalon PUIK te Hillegom, een mooi bedrag gestort gekregen waar we als Stichting heel erg blij mee zijn. Dankjewel Lenny!

Traffic Supply heeft voor ons de borden achter op de fietsen verzorgd. Deze borden ziet u regelmatig op de website verschijnen. Dit geeft ons de mogelijkheid ons goed te herkennen in de bollenstreek. Traffic Supply hartelijk dank daarvoor! 

En, op de valreep van 2019 werden wij nog verblijd door een gift van Accountantskantoor De Lange uit Sassenheim. Dank daarvoor! 

J.M. Van Berkel heeft ons in het tweede kwartaal van 2020 ook een mooi bedrag geschonken.  Dit bedrag hebben wij in dank aanvaard. Heel fijn! 

 

 

Clemens Totaal Printing
Sponsor 1e oplage flyers
Sponsor Puik Fietsmaatjes
Sponsor Puik Fietsmaatjes HL

 

Van Berkel Vriend van Fietmaatjes Hillegom Lisse

 

 

Logo Schrama
Gratis oprichtingsactiviteiten verzorgd

 

Logo Rabobank
Onze Stichting betaalt geen administratiekosten
Logo Welzijnskompas
Ondersteuning in aanvragen gasten en vrijwilligers

 

Sponsor borden Fietsmaatjes Hillegom Lisse