Wij danken onze sponsors!

 

Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij niet zonder sponsors. Grote en kleine giften of giften in natura zijn altijd van harte welkom. Steun ons!

U kunt als u lid bent van de Rabobank voor de Rabo Clubkas, voor medio september, online stemmen op Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse en haar zo een warm hart toedragen.

Fondsen

OranjeFonds, Stichting 1818 en Schipholfonds hebben bedragen toegezegd. Met deze toezeggingen kunnen wij  nieuwe fietsen bestellen. Zo kunnen we meer gasten – naar verwachting – in het komende voorjaar mooie momenten bezorgen en laten genieten van onze kleurrijke omgeving.

Subsidies

Van gemeente Hillegom en gemeente Lisse Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse hebben wij startsubsidies toegekend gekregen. De startsubsidies zijn met name bedoeld om de aanloopkosten te dekken en wat nodig is om de stichting te gaan laten draaien.

Onze huidige sponsors zijn:

Van Rabo Clubkas hebben wij een bedrag toegekend gekregen.

In de eerste maanden van “ons bestaan” heeft Clemens Totaalkantoor te Hillegom onze eerste flyers gedrukt. Wij hebben dit zeer gewaardeerd. Daarvoor onze dank.

We hebben van Lenny Klein, eigenaresse van kapsalon PUIK te Hillegom, een mooi bedrag gestort gekregen waar we als Stichting heel erg blij mee zijn. Dankjewel Lenny!

Sponsor Puik Fietsmaatjes

Clemens Totaal Pringin
Sponsor 1e oplage flyers

Logo Schrama

Gratis oprichtingsactiviteiten verzorgd

Logo Rabobank

Onze Stichting betaalt
geen administratiekosten

Logo Welzijnskompas

Ondersteuning in aanvragen
gasten en vrijwilligers