Klik hier

U kunt ons steunen door middel van donaties en/of sponsoring.

Onze duofietsen zijn gefinancierd door donaties van diverse fondsen.  Deze financiers hebben gesteld dat we zo snel mogelijk op eigen benen moeten staan en zelf moeten zorgen voor dekking van onze lopende jaarlijkse operationele kosten. 

Maatschappelijk ondernemen

Als stichting doen wij een beroep op bedrijven en organisaties om, in het kader van maatschappelijk ondernemen, ons te steunen door middel van sponsoring of donatie. Wij willen hiermee zorgen voor een solide lange termijn financiering van de Fietsmaatjes activiteiten in de dorpen Hillegom, Lisse en De Zilk/Ruigenhoek.

Particulieren

Uiteraard kunnen ook particulieren ons in welke vorm dan ook steunen door individuele sponsoring of met een gift (in natura). Bijvoorbeeld door in de toekomst ons drukwerk te verzorgen of foto/videoreportages te maken. Mocht u hierin iets willen betekenen of heeft u andere ideeën wilt u dat ons dan laten weten via onderstaand email adres?

Mogelijkheden voor donaties, sponsoring of andere ondersteuning

Wij hebben een aantal mogelijkheden voor een donatie, sponsoring of andere ondersteuning:

“Adopteer een duofiets

Bedrijven kunnen een duofiets “figuurlijk adopteren” voor een of enkele jaren. Daarmee is € 500,- per jaar gemoeid waarmee in het onderhoud van een fiets kan worden voorzien.    

“Rit-certificaten”

Bedrijven en particulieren kunnen “ritten sponsoren” door het kopen van zgn. “rit-certificaten”. Voor 2020 zijn 1500 ritten beschikbaar. Het certificaat is een jaar geldig.

Een bedrijf kan een certificaat voor 100 ritten doneren  en een particulier kan vanaf 20 ritten.

Vrienden van Fietsmaatjes Hillegom Lisse” 
  • Een “vrije” jaarlijkse of meerjarige gift;
  • Donaties in de vorm van goederen of diensten t.b.v. de uitvoering van onze activiteiten.

Tegenprestatie

Bij donaties of sponsoring voor bedragen vanaf € 250,- bieden wij als Fietsmaatjes Hillegom Lisse, bij geen bezwaar, de mogelijkheid aan uw bedrijfslogo  op onze website te vermelden. Andere mogelijkheden zijn nader af te stemmen.  Ook kunt u een sticker krijgen in het kader van “Vriend van…” die u bijvoorbeeld op de deur van uw bedrijf, winkel of restaurant kunt bevestigen.

Interesse?     

Voor meer achterliggende informatie kunt hier het Sponsorbeleid en de Sponsorbrief nalezen. Heeft u hierover nog vragen of bent u geïnteresseerd in een van de genoemde mogelijkheden dan kunt u per mail contact opnemen met ons bestuur: bestuur@fietsmaatjeshillegomlisse.nl. Vermeldt u in deze mail ook uw telefoonnummer dan nemen wij snel contact met u op. 

 

ANBI

Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse heeft de ANBI status.  Dat kan voor u als gulle gever nog belastingvoordeel opleveren.

Klik hier voor meer informatie. Op dezelfde pagina kunt u ook ons jaarverslag en beleidsplan downloaden.