Fietsmaatjes duofiets

Wij werken met vrijwilligers

Fiets je graag in onze mooie omgeving en wil je iemand, die graag wil fietsen maar dit (momenteel) niet (meer) zelfstandig kan, hier ook van laten genieten?

Ook voor jou, als potentiële vaste vrijwilliger staat de duofiets klaar, om samen met een gast een gezellige rit te maken. Uit ervaring blijkt dat de vrijwilligers hier net zo veel plezier aan beleven als onze gasten. Kijk maar eens bij ons laatste nieuws of check onze nieuwsbrief.

Je kunt je aanmelden voor een dagdeel eens in de veertien dagen, eens in de week of eens in de maand. Je krijgt – voordat je op pad gaat – van onze coördinatoren en technisch beheerders een gedegen instructie.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen? Kijk dan op onze contactpagina en neem gerust contact met ons op.

Wil je je iets meer verdiepen in wat Fietsmaatjes doet en betekent in Nederland dan kun je het elektronische tijdschrift lezen.

Aanmelden als vrijwilliger

Heb je er zin in en wil je je aanmelden? Je bent van harte welkom!

Je kunt het Intakeformulier Vrijwilliger hier downloaden, printen en (laten) invullen.

Vervolgens kun je het gescande formulier per e-mail versturen.

Voor Lisse naar Coördinator Lisse, voor Hillegom naar Coördinator Hillegom en voor De Zilk/Ruigenhoek naar Coördinator De Zilk.

Je kunt het formulier ook downloaden, invullen en elektronisch retourneren. Een van onze Fietsmaatjes coördinatoren zal dan contact met je opnemen. De coördinator zorgt na dit contact voor een goede match tussen de fietsmaatjes. Zó kunnen gast en vrijwilliger echt maatjes worden!

Lees ook de ervaringen van onze vrijwilligers

Vrijwilligersbeleid

Ons vrijwilligersbeleid en bijbehoorde bijlagen/protocollen zijn hieronder te lezen en te downloaden door op het onderwerp te klikken:

Vrijwilligersbeleid  

Protocollen: 

Privacyreglement – GedragscodeVertrouwenspersoonKlachtenprocedure