“Wat mij zo bevalt is dat jij en je maatje lekker gezond en ontspannen buiten bewegen”

Ik ben Bram van Duijvenbode, 66 jaar, geboren en woonachtig in Lisse. Samen met mijn vrouw Carmen, die ik dit jaar met de Lissese kermis 59 jaar ken, heb ik 2 zoons en 6 fantastische kleinkinderen. 

Al vele jaren geleden had ik mij voorgenomen om bij het ingaan van mijn pensioen vrijwilligerswerk te gaan doen, omdat ik mijn vrijgekomen tijd zinvol wil invullen en ik het leuk vind om met hulpbehoevende mensen activiteiten te ondernemen. In januari 2021 was het zover en toen ben ik mij gaan oriënteren wat er zoal te doen was in de vrijwilligerswereld. Ik kwam in contact met Welzijnskompas Hillegom – Lisse en al snel viel het clubje van Fietsmaatjes Hillegom Lisse mij op. Dit voldeed aan alle criteria voor vrijwilligerswerk die ik in gedachten had. 

Wat mij zo bevalt aan het concept fietsmaatje is dat jij en je “maatje” waar je mee fietst lekker gezond en ontspannen buiten in beweging zijn. Ik doe dit nu met heel veel plezier sinds juli 2021. Aangezien techniek mij altijd heeft geïnteresseerd ben ik sinds enige maanden ook toegevoegd aan het team technisch beheerders met Harrie en Theo.

Iedereen die ik ken met voldoende vrije tijd probeer ik te winnen als vrijwilliger bij Fietsmaatjes en zelf hoop ik nog vele jaren mijn bijdrage te kunnen leveren aan het leuke team van Fietsmaatjes Hillegom Lisse.