Waar enthousiasme toe kan leiden!

In de afgelopen jaren ben ik op diverse manieren “in aanraking gekomen” met fietsmaatjes. Enthousiaste verhalen van diverse vrienden en hardloopmaatjes gehoord. Maar ook van mijn schoonmoeder. Ik heb mij daarom aangemeld als vrijwilliger en fiets nu met twee gasten met veel plezier door de streek.

Toen ik in 2021 de oproep zag waarin gevraagd werd om het bestuur te versterken heb ik me aangemeld. (*)

Ik ben geboren, getogen en teruggekeerde Hillegommer. Ik heb gestudeerd in Den Bosch en ruim 20 jaar in Sassenheim gewoond. In 2005 met Dorine teruggekeerd naar Hillegom.  Ik ben 64 jaar en mag nog een kleine drie jaar werken. Op dit moment nog fulltime maar, als het goed is, vanaf halverwege 2022 een dag minder. Ik ben consultant bij een bedrijf dat software maakt voor bedrijven in de installatiebranche.

In de tijd dat ik in Sassenheim woonde ben ik bestuurslid geweest van Stichting Katholieke Onderwijs Sassenheim en  de Sassenheimse Tennisvereniging. Daarna een aantal jaren geen bestuursfuncties meer vervuld.  Op dit moment (2022) lid van de besturen van de hardloopvereniging in Hillegom en een stichting die scholen bouwt voor gehandicapte jongeren in Zambia.

Mijn ambitie voor Fietsmaatjes is te werken in een stabiele organisatie met enthousiaste vrijwilligers die met elkaar zo veel mogelijk, minder fortuinlijke, mensen fijne fietsuren bezorgt.

(*) Toen Gerard ter Harmsel begin 2022 aangaf zijn rol als penningmeester neer te leggen is, heeft Peter laten weten bereid te zijn deze rol op te pakken.