Ik besefte dat er achter die duofietsen een hele organisatie moest staan….

Mijn naam is Bianca de Vries-van Houten. Ik ben getrouwd met Peter en heb 2 volwassen kinderen Lisa en Nick. Wij zijn echte Hillegommers, geboren en getogen zoals dat heet. Na de schooltijd van Lisa en Nick, waar ik regelmatig bij activiteiten assisteerde op school, ben ik vrijwilligerswerk gaan doen. Misschien herkent u mij van de Speel-o-Theek Hillegom?

Enige tijd geleden werd mijn aandacht getrokken door een advertentie in een regionaal weekblad voor coördinator Fietsmaatjes Hillegom Lisse in Lisse. Op de website heb ik gelezen wat Fietsmaatjes Hillegom Lisse in deze regio doet en betekent.

Regelmatig kwam ik tijdens mijn eigen wandel- en fietstochtjes de duofiets tegen met enthousiaste mensen daarop.  Ik besefte dat daar wel een hele organisatie achter moest zitten om dit alles in goede banen te leiden.

Ik heb direct, na overleg thuis, een mail gestuurd en werd al snel gebeld door een coördinator uit Lisse. We waren beiden enthousiast en meteen werd er voorgesteld om mijn mail door te sturen naar de collega coördinatoren in Hillegom.

Het is allemaal erg snel gegaan en mijn enthousiasme is er zeker niet minder om geworden. Ik zie en hoor iedereen om me heen verlangen naar het leven voor corona.

Met Lucas ga ik samen de taak van coördinator Hillegom op me nemen en daar heb ik erg veel zin in!