” Je ziet hoe blij je mensen kunt maken

In 2020 ben ik bij FMHL gaan fietsen met mijn vader en sinds oktober 2023 ben ik in het bestuur toegetreden als secretaris. 

Ik ben geboren in 1961 te Hillegom in een gezin met twee zussen en een broer. Inmiddels woon ik al bijna 35 jaar in Lisse, gehuwd zonder kinderen.
Na mijn schooltijd ben ik gaan werken bij de Etos drogist in Lisse, heb de drogisterij-opleiding gedaan en na jaren in de winkel ben ik bij het Etos hoofdkantoor in Zaandam gaan werken als commercieel medewerkster voor winkels en leveranciers. Daarna werkte ik bij Revlon/Max Factor in Nieuw-Vennep als coördinator voor de medewerksters bij de warenhuizen en later als secretaresse voor de verkoopdirecteur.
Uit hobby ben ik de vakopleiding dierenspeciaalzaak gaan doen met een klein beetje het idee een eigen winkel te beginnen, en dat is gelukt. In december 1994 hebben wij een dierenspeciaalzaak in Lisse geopend en de winkel in de loop der jaren steeds verder kunnen uitbouwen. Het was fulltime+ werken maar dat deden we met heel veel plezier.

In maart 2021 is de winkel verkocht en nu is er tijd voor andere dingen, zoals reizen met de camper, hobby’s en vrijwilligerswerk. Door het fietsen bij fietsmaatjes, eerst met mijn vader en nu met verschillende andere gasten, zie je hoe blij je mensen kunt maken. Er is altijd gebrek aan vrijwilligers, niet alleen om te fietsen met gasten, ook bestuursleden zijn nodig en ik hoop zo mijn steentje te kunnen bijdragen.