“Ik ben gek op alles wat met techniek te maken heeft.”

Ik ben Adri Louter, 71 jaar en getrouwd met Margie. We hebben 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Ik woon mijn hele leven al in Hillegom en fiets graag en veel op mijn E-bike. Als hobby ga ik graag met de camper op pad, dat wordt nog een puntje als vrijwilliger. Ook computers, techniek en elektronica hebben mijn interesse. Als ik iets niet weet, zoek ik het op. Ik heb wat dat betreft veel geduld.

Ik kwam op de fiets natuurlijk regelmatig de Fietsmaatjes al tegen. Vanwege een buurman met dementie, heb ik bij Bianca van Fietsmaatjes gevraagd of ik zo’n fiets eens kon huren. Daarom heb ik me als vrijwilliger opgegeven. Met de buurman is het fietsen tot nu toe nog niets geworden, ik blijf het proberen. Maar ik ga wel met een andere gast fietsen, daar kijk ik naar uit.

Samen met Ton Fenger maakte ik een proefrit op een duofiets. Tijdens dat gesprek heb ik mij laten ontvallen dat ik gek ben op alles wat met techniek te maken heeft en er ook mijn hele leven mee bezig geweest ben. Ton werd gelijk enthousiast en bood mij een rol bij het technische team aan. Achteraf was hij blijkbaar niet de enige die blij was met mij voor het technische team, ik werd van alle kanten hartelijk ontvangen, leuk! Het lijkt mij leuk om te doen, samen met Leen en Koos.