Ita Holdinga

 

Na lang wikken en wegen heb ik in januari jl. besloten om te stoppen als coördinator van Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Ita fotografeertIk kijk met heel veel plezier en ook trots terug op de afgelopen jaren dat we van WelzijnsKompas naar Fietsmaatjes zijn over gegaan. We zijn begonnen met 1 fiets in Hillegom en 1 fiets in Lisse en kunnen nu toch met trots zeggen dat we in 2021 3 fietsen per dorp hebben en een reservefiets! Met een enthousiast team van vrijwilligers hebben we veel bereikt.

Omdat ik naast mijn gewone baan meer tijd wil gaan besteden aan mij hobby fotografie, mijn kleinkinderen en overige bezigheden heb ik de keuze moeten maken om te stoppen als coördinator.

In mijn functie als coördinator heb ik heel veel geleerd en heel veel mensen leren kennen in korte tijd.
Je  komt zowel bij de gasten als bij de vrijwilligers thuis om de intake gesprekken te houden wat ik als heel erg leuk heb ervaren, ook bij bijeenkomsten of evenementen is het leuk om contact te kunnen maken met (potentiële) gasten en vrijwilligers en ze de visie van Fietsmaatjes te kunnen uitleggen.
Ik wil dan ook iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, zowel met het hechte team als ook met de enthousiaste fietsvrijwilligers, de dankbare gasten en de welzijnsorganisaties om ons heen.
Ik blijf Fietsmaatjes natuurlijk volgen en ik blijf ook altijd bereid om in te springen waar nodig.
Rest mij nog om iedereen veel succes te wensen met de groei van deze mooie stichting!

Ita Holdinga