2e Stallingsplaats in zorgcentrum Parkwijk – Hillegom

geplaatst in: Uncategorized | 2

De maandenlange zoektocht naar een beschikbare stalling voor onze duofiets is voorbij. Bij Parkwijk is een tweede stallingsplaats gerealiseerd!

De welzijnsmedewerkers van zorgcentrum Parkwijk HOZO hebben er zo voor gezorgd dat wij verder kunnen groeien. Locatie Hillegom heeft nu een 5e duofiets kunnen bestellen zodat alle gasten en vrijwilligers van hun tweewekelijkse fietsrit kunnen genieten.

Woensdag 10 januari hebben Jacqueline Ringma (HOZO), Ton Fenger, Fred Visser, Leen Hoogvliet en Bianca de Vries (FMHL) de tweede plek feestelijk in gebruik genomen. En natuurlijk is dit ook met een lekker kopje koffie en thee met een boomstammetje bezegeld.

Aanmeldingen van gasten blijven altijd welkom, al is er op dit moment een korte wachtlijst voor onze nieuwe gasten. 

En zoals ons credo luidt: “Zonder vrijwilligers geen Fietsmaatjes!” dus ook nieuwe vrijwilligers zijn en blijven welkom in Hillegom, Lisse en De Zilk/Ruigenhoek.

 

2 reacties

  1. Simon van der vossen

    Gefeliciteerd de groei zit ernog steeds in en wat fijn dat jullie er in geslaagt zijn weer een plek te vinden nu nog mooi weer en we gaan weer als een speer om zoveel mensen een plezier te doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *