Actie Warm Hart – KRO-NCRV

geplaatst in: Uncategorized | 0

Fietsmaatjes Hillegom Lisse is aangemeld voor Actie Warm Hart!

Wij danken Fons van Tongeren die onze stichting bij Actie Warm Hart van de KRO-NCRV onder de aandacht heeft gebracht! 

Vanaf 10 september jl. tot en met 14 november a.s. kunt u op ons stemmen via

https://warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/fietsmaatjes-hillegom-lisse

Bij het uitbrengen van een stem, worden de (contact)gegevens van de stemmer gevraagd. Dit is enkel ter controle zodat het stemmen eerlijk verloopt. De (contact)gegevens worden niet voor andere doeleinden ingezet of gebruikt. Een stem is geldig zodra de stemmer een bevestiging in de e-mail krijgt van KRO-NCRV – dit geschiedt binnen 15 minuten.

U hoeft geen lid te zijn van KRO-NCRV. Wilt u toch ook lid worden van de KRO-NCRV? Dan doneert KRO-NCRV € 10,00 aan het goede doel waar u op stemt. Wij hopen dat uw keuze op Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse valt.

Afgelopen jaren hebben wij een 6-tal fietsen kunnen aanschaffen omdat fondsen daartoe gelden beschikbaar hadden gesteld. De fietsen behoren uiteraard ook goed onderhouden te worden. We zijn als Stichting altijd weer blij met donaties om zo nog meer gasten de kans te geven mooie en gezellige tochten in de regio te maken en vrijwilligers een zinvolle buitenactiviteit te bieden. Afgelopen maanden fietsen wij met schermen en gelaatsschermen en volgen wij alle coronamaatregelen op. Zo zijn we in staat om toch weer fijne tochten in de streek te maken.

KRO-NCRV organiseert deze jaarlijkse actie omdat zij geloven in een warme samenleving waarin we naar elkaar omkijken. Een samenleving die draait om iets minder “mij” en iets meer “wij”. Samen met haar leden zet KRO-NCRV zich in voor die samenleving. Zo maken we samen de wereld iets mooier. Daar kunnen we ons als Fietsmaatjes Hillegom Lisse natuurlijk helemaal in vinden.

De vijf doelen die de meeste stemmen verzamelen maken kans op een donatie van € 2.500, € 5.000 of zelfs € 10.000.

Op 26 november 2020 worden de vijf doelen bekendgemaakt. Zij geven op 12 december 2020 een presentatie voor een onafhankelijke jury over hun goede doel. Daarna worden winnaars uitgeroepen.

Iedereen, woonachtig in Nederland, kan stemmen vanaf 16 jaar en ouder op het goede doel dat hij of zij een warm hart toedraagt. Wij hopen op uw stem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *