Bestuurswijzigingen

geplaatst in: Uncategorized | 0

In 2021 heeft het bestuur besloten om naar vijf leden toe te willen groeien. In december 2021 heeft het bestuur Christa gevraagd te willen toe treden. Hier heeft zij na wat overdenkingen positief op gereageerd. In maart 2022 is zij ingestapt met als hoofdportefeuille Communicatie en PR. 

Voorzittershamer
(Foto Blogtrepeneur, CC BY 2.0 via Wikimedia)

Eind april 2022 heeft de voorzitter, Frans Teeuwen, aan het begin van een bestuursvergadering helaas laten weten dat hij zijn rol als voorzitter bij onze stichting per direct wilde neerleggen. Frans heeft ons zijn redenen toegelicht en uiteraard respecteren wij zijn besluit.

In de weken erna hebben de drie overgebleven bestuursleden Christa, Joop en Peter de activiteiten die er lagen doorgesproken en de taken verdeeld. Zij hebben besloten deze zomer samen de bestuurswerkzaamheden te verrichten. Joop den Blanken zal optreden als interim voorzitter naast het secretarisschap.  

Na de zomer besluit het bestuur hoe ze verder gaan en met welke taakverdeling. Vacatures die daaruit voortvloeien komen dan ook aan de orde. Natuurlijk houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen, zodra er iets te melden is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *