Blij met vrijwilligersprijs!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op 14 juni nam coördinator Harriet namens ons een cheque van € 250 in ontvangst, de tweede prijs in de categorie groep van de Lissese vrijwilligersprijs. We zijn daar heel blij mee!

In de mooie ambiance van de Keukenhof kasteeltuin was een klein gezelschap samengekomen. Burgemeester van Lisse Lies Spruit, wethouder Jolanda Langeveld en directeur van sponsor Keukenhof Bart Siemerink reikten de Lissese vrijwilligersprijzen uit aan zes genomineerden.

Eerst kregen drie personen de individuele prijzen uitgereikt, waarna de groepen aan de beurt waren. De vrijwilligers van het Hospice ontvingen de welverdiende eerste prijs van € 750. De tweede groepsprijs was voor Fietsmaatjes Hillegom Lisse, omdat de jury het een leuk initiatief vindt, dat van grote waarde is. Ze zien steeds meer duofietsen langsrijden.

De genomineerden zaten in groepjes aan tafel waarbij afwisselend de burgemeester, de wethouder en de directeur van Keukenhof even langskwamen.

Op de vraag hoe wij als Fietsmaatjes de coronatijd hebben doorgebracht, antwoordde Harriet: “In het begin hebben we helemaal stil gestaan. Maar toen de fietsschermen waren ontwikkeld bleek dat een goede oplossing te zijn. En de laatste tijd hebben we het aantal vrijwilligers kunnen verdubbelen wat echt heel mooi is. Zeker als je een gast hoort zeggen: ’’Elke keer dat ik op de fiets ben voelt het als een kleine vakantie!””

Het geldbedrag van € 250 gaan we inzetten voor het onderhoud van de fietsen.

Harriet is geïnterviewd door Bollenstreek Omroep, bekijk het filmpje hier: https://www.bollenstreekomroep.nl/vrijwilligersprijzen-lisse-uitgereikt-2/

Lees hier meer over de andere vrijwilligersprijzen: https://www.blikoplisse.nl/item/9897-lissese-vrijwilligersprijzen-uitgereikt?fbclid=IwAR2g_ABhKBhCVOOuKmn7_dFJFMpSF_grvHQCkpnutPxo2ebQEMY3ASoWrm4

Bron: BlikOp Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *