“Bollen voor het goede doel” – media aandacht

geplaatst in: Uncategorized | 0

Eerder berichtten wij al dat zaterdag 30 oktober jl. de Bollenmarkt in de Hoftuin van Hillegom was georganiseerd door Hillegom Marketing met als doel kleurrijke lentetuinen én een mooie omzet voor onze stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Voorafgaand aan 30 oktober jl. is hier door diverse media, weekbladen en social media, veel aandacht aan besteed. Dat waarderen wij heel erg want dat heeft er echt voor gezorgd dat er veel belangstelling bleek te zijn. Een aantal vrijwilligers hebben flyers op diverse plekken uitgedeeld en daarmee hopen wij dat er zich weer nieuwe vrijwilligers en gasten melden voor deze mooie activiteit, buiten. 

En, dan wordt Fietsmaatjes Hillegom Lisse achteraf nog eens in het zonnetje gezet doordat er uitgebreid verslag is gedaan in de weekbladen en zijn er opnames gemaakt door Bollenstreek Omroep.  

Hier is de uitzending terug te bekijken. Een aantal bezoekers van de markt zijn geïnterviewd en gangmaker Ferdinand Warmerdam.  

Wij willen alle mensen, organisatoren en de vrijwilligers, nogmaals hartelijk danken voor alle steun, aandacht en inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *