Bollenmarkt Hillegom op 7 oktober

geplaatst in: Evenementen, Nieuws, Uncategorized | 0

Op zaterdag 7 oktober sla je twee vliegen in een klap: bloembollen inkopen en daarmee Fietsmaatjes Hillegom Lisse steunen. Dan vindt weer de Bollenmarkt plaats in het centrum van Hillegom bij de Oude Pomp, van 9.30 tot 16.00 uur. 

Bollenmarkt Puntzakken vullen met bollen

Tulpen, narcissen, hyacinten, amaryllissen en bijgoed, maar ook weer een kraam met prachtige tuinplanten. Een keur van bloembollen van gerenommeerde kwekers uit Hillegom en Sassenheim. Professioneel advies krijg je van “onze eigen” Ferdinand Warmerdam en Jan Vledder en zijn dochter.

Verwen je tuin met prachtige voorjaarsbloembollen uit eigen regio en steun ons!

We organiseren de Bollenmarkt in samenwerking met het Fioretti CollegeOndernemend Hillegom en MeerBusiness Duin & Bollenstreek. De opbrengst is geheel voor Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

Fioretti College verzorgt en bezorgt pakketten

Dit jaar stellen leerlingen van het Fioretti College Hillegom en Lisse mooie verrassingspakketten samen die je van tevoren kunt bestellen.

De pakketten van € 10,-, € 25,-, € 50,- of € 100,- bestaan uit prachtige gemengde tulpen en desgewenst ook narcissen, hyacinten en bijgoed. Het goedkoopste pakket bevat minimaal 100 prachtige gemengde tulpenbollen. 

Jouw bestelling ligt op 7 oktober in een van de kramen voor je klaar. Tegen meerkosten bezorgen de Fiorettileerlingen je bestelde bloembollen zelfs bij je thuis!  

Bestellen doe je heel eenvoudig. Stuur een email naar db@meerbusiness.nl en schrijf naam, adres, woonplaats en de pakketten van je voorkeur op. MeerBusiness regelt het dan verder.

Vrijwilligers laten mensen opbloeien

Natuurlijk zijn wij ook met een duofiets aanwezig bij de Bollenmarkt. Vraag gerust naar het hoe en wat van het duofietsen. Je kunt informatie krijgen en als je dat wilt een klein proefritje maken. Er zijn vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat de gasten van fietsmaatjes opbloeien, en daarvoor hoef je alleen maar samen door de Duin- en Bollenstreek te fietsen. Hoe mooi kan het zijn! 

De in 2022 deelnemende bedrijven waren: Van Zyverden Sassenheim en uit Hillegom Green Garden Flower bulbs, Fred de Meulder, CS Weijers, Floralia en Jan Vledder Plant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *