Bollenmarkt Hoftuin – wat een succesvolle dag. Ondanks de regen!

geplaatst in: Sponsors en donateurs | 2

Bollenmarkt Hillegom 2021 Fietsmaatjes Hillegom LisseZaterdag 30 oktober jl. was de Bollenmarkt in de Hoftuin van Hillegom. Georganiseerd door Hillegom Marketing met als doel kleurrijke lentetuinen én een mooie omzet voor onze stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse. We geven hier graag een impressie van de succesvolle dag. Met dank aan Nico Kors voor deze foto’s! 

Het weer zat zeker niet mee (Foto) maar gelukkig wisten heel veel mensen toch onze kraampjes te vinden.

Deze Bollenmarkt is het resultaat van “ideeën delen en snel acties uitvoeren”. Het idee was mooie donaties te ontvangen door de verkoop van bloembollen in leuke en aantrekkelijke verpakkingen. Dat is in ieder geval gelukt.

De puntzakken die je zelf kon vullen met “bij-goed” voor een gegarandeerd bloeiende voorjaarstuin, vonden gretig aftrek. En ook de andere producten verkochten goed! De hele dag was er een goede aanloop en was er interesse voor de duofiets.    Bollenmarkt Puntzakken vullen met bollen       

Een bezoeker heeft zich direct als nieuwe vrijwilliger aangemeld! Welkom en veel fietsplezier gewenst! Wie weet volgen er naar aanleiding van deze markt nog meer aanmeldingen.

Al met al was het een fantastische dag, dus die hebben we alvast binnen. De opbrengst wordt 23 november a.s. op onze vrijwilligersavond bekend gemaakt. Het resultaat delen we daarna uiteraard via de diverse media. Dat is dus nog even afwachten…

BollenmarktBollenstreek Omroep heeft in haar programma’s ook teruggeblikt op de Bollenmarkt! 

Wij willen alle mensen die langs zijn geweest hartelijk bedanken voor de steun aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Alle gulle gevers van bloembollen ook ontzettend bedankt. Samen hebben we er iets moois van gemaakt!

Op onze Facebook pagina en Instagram zijn nog meer reacties en foto’s te vinden. 

2 reacties

  1. Ferdinand

    Bollenmarkt 2021.

    Met een speciale dank naar de mensen van Hillegom Marketing, zonder hen was er geen markt en waren wij ook niet het einddoel. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om de vrijwilligers van FMHL die zich of een dagdeel of de hele dag hebben ingezet op welke manier dan ook te bedanken! TOP!!!! 23 november zullen velen van jullie van verbazing achterover vallen. Tot op heden (4-11-21) worden er nog bollen verkocht en zal de opbrengst nog stijgen…….
    We zien elkaar de 23e

  2. dorine

    Het was wat natjes inderdaad, maar desondanks helemaal top. Paar vrijwilligers zijn ook nog gaan flyeren op en met de duofiets dus dat was ook super. Ze stonden lekker droog ergens in het dorp bij een supermarkt waar veel mensen langs kwamen dus dat heeft ook vast geholpen. Ik zeg volgend jaar weer! En dan met zon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *