Bollenmarkt voor Fietsmaatjes

geplaatst in: Uncategorized | 0
Bollenmarkt Puntzakken vullen met bollen

Op zaterdag 22 oktober is er in Hillegom weer een Bloembollenmarkt waarvan de opbrengst naar Fietsmaatjes Hillegom Lisse gaat.

Dus grijp je kans en koop de mooiste bloeiers voor je tuin!

  • Plaats: de Houttuin in Hillegom
  • Datum: zaterdag 22 oktober
  • Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur

Wil je dit voorjaar Klein Keukenhof in je tuin of een kleur- en geurrijk balkon? Kom dan langs in de Houttuin bij de oude pomp in Hillegom. Van 10.00 tot 16.00 uur kun je kiezen uit een keur van bloembollen van gerenommeerde kwekers uit Hillegom en Sassenheim. Professioneel advies krijg je van “onze eigen” Ferdinand Warmerdam en Jan Vledder en zijn dochter. Dé gelegenheid om je slag te slaan voor mooie kwaliteit bloembollen.

De opbrengst van de Bloembollenmarkt komt ten goede aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse, dus doe nog een extra bol als duit in je zakje ;-).

Natuurlijk zijn wij ook met een duofiets aanwezig bij de Bollenmarkt. Vraag ons gerust naar het hoe en wat van het duofietsen. Je kunt informatie krijgen en als je dat wilt een klein proefritje maken. We hebben vrijwilligers nodig die ervoor zorgen dat onze gasten opbloeien, en daarvoor hoef je alleen maar samen door de Duin- en Bollenstreek te fietsen. Hoe mooi kan het zijn!

Kortom: we zien je graag op 22 oktober!

Met onze grote dank aan organisator Hillegom Marketing en de deelnemende bedrijven: Van Zyverden Sassenheim en uit Hillegom Green Garden Flower bulbs, Fred de Meulder, CS Weijers, Floralia en Jan Vledder Plant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *