Bollenpakketjes voor de vrijwilligers

geplaatst in: Uncategorized | 0

Firma C.S. Weijers Bloembollen deed ons in een groot plezier met geschenkdoosjes vol verschillende soorten bloembollen die zo gesorteerd zijn dat er steeds wel iets bloeit.

De coördinatoren Harriet van der Kooij en Ita Holdinga hebben in oktober bollenpakketten bij Ferdinand Warmerdam opgehaald. De pakketten zijn voor de vrijwilligers aangeboden. Het is een kleine attentie ter compensatie van de vrijwilligersbijeenkomsten die niet door konden gaan i.v.m. corona.

Op zaterdag 7 november zijn een aantal teamleden en vrijwilligers in Lisse en Hillegom met de duofietsen opstap gegaan om bollen bij alle vrijwilligers te brengen.

Jeannette van der Kleef, onze 3e coördinator in Lisse,  had hiermee de vuurdoop, haar eerste “klusje. Zij kon vandaag een heel eind fietsen op de duofiets, ons wat beter leren kennen, en dus ook een deel van de vrijwilligers.

Het was prachtig weer. Het mandje van de duofiets was gauw vol, zodat we ook extra tassen moesten vullen. Bepakt en bezakt gingen we alle richtingen uit. Van tevoren waren briefjes gemaakt die in de brievenbus gestopt konden worden voor het geval iemand niet thuis was. Achteraf bleek die bijna niet nodig te zijn. Op een aantal na waren alle vrijwilligers thuis zodat er met hen allen even persoonlijk contact was.

En dat was toch wel heel erg leuk!  Leuke spanning bij het aanbellen om vervolgens een blij verraste vrijwilliger te zien die de deur opendeed. Iedereen waardeerde het en overal werd wel een praatje gemaakt.  Dit was voor iedereen een waardevol moment.  Er waren zelfs een paar vrijwilligers in hun eigen tuin bezig toen we aankwamen. Ze konden met de verrassing direct aan de slag.

Onderweg kregen we al berichtjes op de app met een bedankje en mailberichtjes van vrijwilligers.

Iedereen blij en tevreden naar huis, en naar binnen met een mooi pakketje!

We kijken uit naar de bloei in de gevulde manden, schalen en tuinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *