Consequenties lock-down tot en met 19 januari a.s.

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op 15 december jl. hebben alle vrijwilligers een brief (linkje) van het bestuur ontvangen over onze tijdelijke fietsstop. Het bestuur van Fietsmaatjes Hillegom Lisse heeft, zij het met pijn in het hart, besloten dat er zeker tot 19 januari 2021 niet gefietst wordt.

Daarmee wordt gehoor gegeven aan de oproep van de regering om de contactmomenten te beperken en onnodig reizen te voorkomen.

Daar waar we bij de vorige persconferenties nog duidelijk mogelijkheden zagen om veilig en beschermd te fietsen, moeten we nu vaststellen dat we gehoor willen geven aan de oproep van de regering nu er zo duidelijk van een lock-down sprake is. De veiligheid en gezondheid van jullie als vrijwilligers en van onze gasten staat bij ons voorop.

Weest u ervan overtuigd dat dit besluit niet gemakkelijk is genomen. Maar alleen samen krijgen we Corona onder controle, en met deze maatregel hopen wij daar toch een steentje aan bij te dragen. We hopen dat het een ieder tijdens deze koude, korte dagen iets minder zwaar valt om het fietsen een aantal weken te moeten missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *