Donatie Schipholfonds 2019

geplaatst in: Uncategorized | 0

Schipholfonds wil onze omgeving sportief in beweging brengen en houden. Sporten is leuk. Sporten verbindt.

Schipholfonds wil sportief bewegen in de omgeving van de luchthaven stimuleren, zodat zoveel mogelijk mensen van sport en beweging kunnen genieten. Het fonds levert graag een bijdrage aan de gezondheid en vitaliteit, aan integratie en verbroedering in de omgeving.

Omdat onze stichting verbinding, blijven bewegen dus vitaliteit en gezondheid nastreeft, hebben wij bij het fonds een donatie aangevraagd.  Wij zijn daarvoor in aanmerking gekomen! Het Schipholfonds heeft in 2019 aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse een flink bedrag gedoneerd. Ter ondersteuning van hun doelstellingen maken zij ook filmpjes van de verschillende activiteiten die zij steunen en of gesteund hebben.

Schipholfonds heeft eind vorig jaar een filmpje van onze activiteiten op haar website geplaatst. Hier vertelt een van onze gasten haar verhaal en hoe zij bij Fietsmaatjes is gekomen. Onze vrijwilligster Marjan is deze dagen met de gaste en de “filmploeg” van Schiphol op stap geweest. Een mooie weergave van dat waar wij als Fietsmaatjes Hillegom Lisse graag voor willen staan. Het filmpje kunt u zien op de website van Schiphol/Schipholfonds.

Hier treft u een directe link naar het filmpje   https://youtu.be/60VxA_OjiiY

Het filmpje is ook terug te vinden op de website van Schiphol. Ook wordt op de website uitgelegd hoe een stichting of vereniging een donatie kan aanvragen. Interesse? Klik dan op https://www.schiphol.nl/nl/schipholfonds

Veel kijk- en leesplezier!

Schipholfonds
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *