En de winnaars van de Fotoquiz zijn…….!

geplaatst in: Fietsroutes | 0

De winnaars van de Fotoquiz zijn bekend. Here are the votes!

Op een gedeelde eerste plaats  Jos Tukker en Nico Perdaan.  Op  een haartje verschil op een mooie 2e plaats Bianca de Vries en op de 3e plaats  Petra Miltenburg.

Jos Tukker winnaar Fotoquiz '21

 

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Woensdag 8 december hebben Frans en Astrid de bekers uitgereikt.

Iedereen was blij verrast en vond de overhandigde beker erg mooi. Ze waren natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar de uitslag. Zo fanatiek waren ze wel! Hoeveel had ik er goed? Een paar waren er zelfs nog met de eigen fiets op uitgegaan.

De vier winnaars hebben de oplossingen op papier bij de beker uitgereikt gekregen zodat ze zelf het een en ander na kunnen lezen.

Elke beker is een “limited edition”- zo ook de twee “troost” prijzen voor Marjan Jager en Gerard ter Harmsel.

De Fietsmaatjes hebben ook voor hun gasten een beker overhandigd gekregen.

Het oorspronkelijk plan was de drie winnaars op de vrijwilligersavond in het zonnetje te zetten. Dat ging door de coronamaatregelen helaas (wederom) niet door. Daarom hebben Astrid en Frans het idee opgevat om bij de prijswinnaars langs te gaan om ze persoonlijk te verrassen.

Leuk!? Geïnteresseerd in de Fotoquiz? Deze is hier – zonder oplossingen – te downloaden. Geïnteresseerd naar de resultaten? Stuur de oplossingen dan naar info@fietsmaatjeshillegomlisse.nl.  Uiteraard reageren wij dan op het ingestuurde met het aantal goede antwoorden.

Het komend voorjaar hopen wij weer een leuke activiteit in petto te hebben! Heb je misschien leuke ideeën? Laat het ons dan weten.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *