Feest van de grote getallen

Op 6 en 7 juni was het groot feest bij Evers Staalconstructies en Konstruktiebedrijf J. Straathof b.v.. Voor zowel werknemers en klanten van Evers en Straathof als voor Fietsmaatjes Hillegom Lisse een fantastisch feest van de grote getallen.

Evers en Straathof samen 190 jaar

Evers Staalconstructies b.v.  is in 1934 is opgericht door de heer H.A. Evers en dit familiebedrijf vervaardigt dus al 90 jaar staalconstructies. 

Konstruktiebedrijf J. Straathof  b.v. is ontstaan tijdens de drooglegging van de Haarlemmermeerpolder, tussen 1848 en 1852, toen dhr. J.G. Straathof het roer overnam van dhr. Waasdorp. In 1924 werd officieel  Konstruktiebedrijf J. Straathof b.v.  opgericht.    

Logo Evers 90 jaar
Logo Straathof 100 jaar

Sinds 2012 zijn Evers en Straathof zusterbedrijven en maken zij gebruik van elkaars faciliteiten. Dit heeft voor een cultuur gezorgd waarin het belang van de klant hoog in het vaandel staat.  Er heerst een goede werksfeer en er worden kwaliteitsproducten geleverd. 

Samen bestaan zij nu 190 jaar en deze respectabele leeftijd wilden zij groots vieren. 

Zelf smeden en lassen

Op 6 en 7 juni waren relaties en vrienden uitgenodigd en natuurlijk de werknemers met hun familie. Wat een geweldige opkomst en wat een gezellige dagen. Ook burgemeester van Hillegom Arie van Erk werd hartelijk welkom geheten. Bezoekers van het feest konden kennis maken met de bedrijfsactiviteiten zoals zelf smeden en lassen en ‘movers’ op afstand besturen. En voor de kleintjes waren er een springkussen en suikerspinnen. Een bedrijfsrondleiding kon natuurlijk niet ontbreken.  

Overdonderd door donatie

Tijdens dit jubileumfeest voor 190 jaar samen hebben de firma’s Evers en Straathof ons een cheque overhandigd met eveneens een groot getal. Bekijk hieronder het spannende filmpje.

Overhandiging cheque van € 10.000,- bij 190 jaar Evers Staalconstructie en Konstruktiebedrijf Straathof
Peter Lommerse en Ferdinand Warmerdam nemen de cheque van € 10.000,- in ontvangst van Evers Staalconstructies en Konstruktiebedrijf Straathof bij hun 190-jarig jubileumfeest.

Het bedrag van de cheque is maar liefst € 10.000,– ! Deze donatie hebben wij ontvangen om onze geweldige activiteiten te kunnen voortzetten.

Wij zijn overdonderd door dit fantastische bedrag!  

Op naar nog meer mooie jaren van samenwerking met onze sponsoren. Wij danken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt van harte. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *