Fietsen met Lionsclub helpt Fietsmaatjes

geplaatst in: Uncategorized | 0

De Lionsclub Bollenstreek organiseert op 18 september een speciale fietstocht door de Bollenstreek. De deelnemers worden zowel cultureel als culinair in de watten gelegd en de volledige opbrengst van de afwisselende tocht over ca. 40 km wordt verdeeld over Lions Helpen en Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Ook op een van onze duofietsen kun je meedoen. De kosten bedragen € 49,- per persoon; aanmelden voor je eigen tijdslot kan via deze link.

Lionsclub fietstocht Happen en Trappen in de Bollenstreek

Ook duofietsen doen mee

Voor deze fietstocht “Happen & Trappen” stellen wij onze acht duofietsen ter beschikking. Zo kunnen ook mensen deelnemen die, om welke reden dan ook, niet zelfstandig kunnen fietsen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die slechtziend zijn, een lichamelijke beperking hebben, of problemen met hun evenwicht. 

Fietsen en eten

Lucien Alkemade, voorzitter van Lionsclub Bollenstreek: “We hebben een fantastisch programma samengesteld, waarin de culturele waarden van onze streek op speelse wijze na elkaar aan bod komen. Tussendoor kun je van de omgeving genieten en wordt de inwendige mens op tijd versterkt. Jacoba van Beieren en de Ruïne van Teylingen, Museum de Zwarte Tulp, Leidsche Kaas proeven en een fietslunch op Landgoed Tespelduyn zijn een paar van de aantrekkelijke programmaonderdelen.”

De vrijwilligers van Fietsmaatjes en van Lionsclub Bollenstreek staan klaar om iedereen een fantastische dag te bezorgen. Dus geef je snel op via de website van Lionsclub Bollenstreek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *