Fijn dat Fietsmaatjes bestaat en dat mijn vader zo kan genieten! – Cristel de Groot

geplaatst in: Ervaringen van gasten | 0

Onderstaande tekst en foto ontvingen wij van een blije dochter. Dankjewel Cristel dat je ons dit hebt laten weten. En, hoe mooi is het dat er zo genoten wordt samen met Fietsmaatje (vrijwilliger) Aad!  

“Mijn vader, Wim de Groot, woont sinds maart 2020 in Bloemswaard.

Hij heeft tot Bloemswaard altijd in De Zilk gewoond. Daar fietste en wandelde hij heel graag in de duinen, langs het strand of in het bos van Panneland. Een echt buitenmens. Hoe fijn is het dan dat FIETSMAATJE bestaat. Ik heb hem daar ingeschreven en na kennis gemaakt te hebben met een van de vrijwilligers, is mijn vader op de fiets geklommen!

Volgens de verpleging geniet hij hier erg van! En als ik de foto bekijk, die op zijn kamer staat, denk ik dat ook!

Héél fijn dat er vrijwilligers zijn die hier aan mee werken, om zo mensen die beperkt zijn, op deze manier te laten genieten van het buiten zijn! Daar zijn wij als familie van Wim, erg dankbaar voor.

Groeten, Cristel de Groot”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *