Golfers bij Tespelduyn geven ons prachtbedrag

Op 27 april organiseerde Landgoed Tespelduyn het Koningsdag golftoernooi, met als goede doel Fietsmaatjes Hillegom Lisse! Dat vinden wij natuurlijk geweldig.

In dit professionele filmpje met Oscarwaardige acteurs, script en decor wordt het aangekondigd.

Tespelduyn Koningsdag golftoernooi afslag met duofiets

Onze fietsduo’s bezoeken altijd graag het terras bij Tespelduyn voor een goed gecaterde tussenstop tijdens een fietstochtje door de duin- en bollenstreek. Op Koningsdag werd er ook gerold, niet met de fiets, maar dit keer waren het golfballetjes, waar een aantal van onze vrijwilligers samen met alle andere golfers tegenaan sloegen.

Bij het inleveren van hun scorekaarten konden de golfers een vrijwillige bijdrage doen aan Fietsmaatjes. Bovendien ging de opbrengst van een geveilde fles mooie wijn, het wedstrijdgeld, de Neary-wedstrijd (degene die zijn golfbal het dichtst bij de hole sloeg) en de ballenverkoop ook naar ons. Tot slot vulde Tespelduyn het bedrag nog aan. Uiteindelijk kregen we een prachtige cheque van maar liefst € 4.300,-!

Namens Tespelduyn krijgt Fietsmaatjes Hillegom Lisse een cheque van € 4300 overhandigd.
Peter Lommerse en Ferdinand Warmerdam krijgen van Peter Duivenvoorde (rechts), directeur Landgoed Tespelduyn, een cheque van € 4.300,- overhandigd.

“Deze donatie betekent ontzettend veel voor ons, want wij kunnen nu nog meer mensen de vreugde van het samen gezellig en gezond fietsen laten ervaren.”

Ferdinand Warmerdam

Met dit bedrag kunnen we de bestaande duofietsen goed onderhouden en meer duofietsen aanschaffen. Hartelijk dank aan iedereen bij Tespelduyn die hieraan heeft bijgedragen!

Namens Tespelduyn krijgt Fietsmaatjes Hillegom Lisse een cheque van € 4300 overhandigd.
V.l.n.r.: Ferdinand Warmerdam (FMHL), Peter Duivenvoorde (Tespelduyn) en Peter Lommerse (FMHL) met de mooie cheque van € 4.300,- van Tespelduyn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *