Grote verrassing bij Happen en Trappen

Lionsclub Bollenstreek organiseerde dit jaar voor de tweede keer het culinaire fietsevenement Happen en Trappen. Er hadden zich ruim 100 deelnemers aangemeld en de opbrengst van deze fietstour zou opnieuw ten gunste zijn van Fietsmaatjes Hillegom Lisse. 

Happen en Trappen start bij Intratuin Lisse

Fantastische fietstocht Happen en Trappen

Het weer was vergeleken met vorig jaar geweldig en de deelnemers hebben genoten. Na de start bij Intratuin Lisse hebben ze een tocht van ca. 40 kilometers gefietst. De volgende stop was bij de Vrienden van Oud Hillegom waarna ze genoten van een lunch bij Huis Leyduin. ’s Middags een biertje bij Klein Duimpje en een feestelijk einde bij ‘t Huys Dever met BBQ en live muziek.

Happen en Trappen afsluiting in de tuin bij Huys Dever

Grote verrassing

Happen en Trappen uitreiking van de cheque voor € 2.500,-

Fantastische dag! En fantastisch resultaat, want… Aan het einde van de dag kon met veel tromgeroffel de opbrengst van de dag bekend gemaakt worden. Er kwam een cheque van € 2.500,-! Daar zijn we natuurlijk superblij mee! Twee keer zoveel als vorig jaar bij de eerste editie van “Happen en Trappen”. Wat geweldig!

Maar na de eerste vreugde was er een niet nader te noemen ondernemer die toch niet zo tevreden was. Wat bleek – hij verdubbelde dit bedrag naar € 5.000,-! Dat was een grote verrassing. Dit zijn werkelijk geweldige bedragen die ervoor zorgen dat we onze activiteiten in deze mooie regio goed kunnen voortzetten. 

Happen en Trappen het bedrag van de cheque is verdubbeld tot maar liefst € 5.000,-!

Veel dank aan de organisatoren van Lionsclub Bollenstreek die hier weer zoveel moeite voor hebben gedaan, dank aan de fietsers, dank aan de ondernemer en alle sponsoren!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *