Het jaar vol met jubileumactiviteiten is voorbij

geplaatst in: Uncategorized | 1

We kijken met trots terug op 2023.

Wij danken iedereen die op welke manier dan ook in ons jubileumjaar ondersteuning heeft gegeven aan alle activiteiten. Onze vrijwilligers, waaronder dus ook alle team- en bestuursleden, donateurs, sponsoren en fondsen, bedrijven, pers en iedereen die ons persoonlijk heeft weten te ondersteunen.

We kregen mooie donaties en veel hulp bij diverse evenementen zoals het dahlia steken en de bollenmarkt. Daarbij heeft de pers ons dit jaar ook veelvuldig in de schijnwerper gezet.

Met veel plezier denken we terug aan de fietstochten en jubileumfeesten waarvan onze stichting het goede doel was. 

Velen sponsorden diverse activiteiten en we ontvingen bijdragen voor het onderhoud aan de fietsen. Eigenlijk teveel om op te noemen, waarvoor we enorm dankbaar zijn. Zeker ook namens onze gasten die op deze manier, gesteund door de eigen omgeving, van de duofietstochten kunnen blijven genieten.

Voor nu wensen wij iedereen gezellige feestdagen en op naar een mooi nieuw fietsjaar!

  1. Peter

    Geweldig TOCH! Dat zoveel bedrijven en andere Goede Doelen Stichtingen, Donateurs, Sponsoren en fondsen ook het leuke werk van wat Fietsmaatjes doet zo graag wil ondersteunen. Dat is zeker hartverwarmend. Roerend mee eens en zulke blije gezichten van zowel de gasten en als de vrijwilligers. Bij zo een fietsende Stichting, daar wil je gewoon ook deel vanuit maken! Iedereen een prachtig en gezond 2024 toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *