Hoera, Fietsmaatjes Teylingen 10 jaar!

Zondag 15 mei vierden wij het feestje mee! Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van Fietsmaatjes Teylingen zijn we met vele Fietsmaatjes uit de nabije omgeving naar De Tulperij Voorhout gefietst voor een superleuke dag.

Al onze acht duofietsen bij elkaar uit Hillegom en Lisse voor de jubileumfietstocht van Fietsmaatjes Teylingen
Alle acht duofietsen samen

Van tevoren hebben de Fietsmaatjes uit Hillegom en Lisse een korte fotosessie gehad met Nico Kors bij de pomp in Hillegom en bij de Achterweg in Lisse. Het komt immers niet zo vaak voor dat we met vier en zeker niet met onze acht duofietsen samen op pad zijn. 

Reuzenbollen Sterfietstocht

Vrijwilligers en gasten van Fietsmaatjes uit de nabije omgeving zoals Leiden/Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest en Hillegom/Lisse, en zelfs een groep van Fietsmaatjes Nuenen, fietsten via mooie routes langs een deel van de 29 bollenkunstwerken in de Bollenstreek. Fietsmaatjes Teylingen noemt deze tocht de ‘Reuzenbollen Sterfietstocht’, omdat we vanuit diverse windstreken bij elkaar kwamen.

Er arriveerden 34 duofietsen en in totaal zeker honderd mensen bij De Tulperij onder een stralend zonnetje en bij 25 graden! Wat kan er op zo’n dag nog mis gaan?

Gekletst en genoten

Daan en Anja, de eigenaren van De Tulperij, en hun crew hadden alles in stelling gebracht om ons een mooie dag te bezorgen. We werden ontvangen met muziek van een oud-Hollands draaiorgel en koffie met gebak.

Na de lunch, rond de klok van twee uur, hebben we de tocht hervat. Die voerde langs de firma Horsman, waar Nicolien Heemskerk, een van onze lokale kunstenaressen, een Reuzenbol aan het beschilderen was.

Iedereen kan terugkijken op een zeer geslaagde dag. De gasten die wij als vrijwilligers van FMHL thuis hebben gebracht vonden het een geweldige dag. Heerlijk gekletst, genoten van het samenzijn en alle zorg en aandacht. En wij hebben het graag gedaan! 

Wij danken Fietsmaatjes Teylingen en De Tulperij en hun teams voor deze goed verzorgde dag.

Fietsroutes online

Fietsmaatjes Hillegom Lisse komen vast en zeker na de vakantieperiode weer langs bij De Tulperij, genieten van de mooie coffee-deal en de Dahlia-periode die dan voor de deur staat. We verheugen ons erop! 

De bollenroute vanuit Hillegom die Jos Tukker heeft beschreven plaatsen we binnenkort ook bij onze fietsroutes. Evenals de Reuzenbollen Sterfietstocht die Fietsmaatjes Teylingen heeft gemaakt.

Welkom!

Geïnteresseerd  om vrijwilliger te worden of ken je iemand die minder mobiel is, eenzaam en behoefte aan contact en misschien als gast zou willen gaan fietsen? Neem dan gerust contact op info@fietsmaatjeshillegomlisse.nl. Ook kun je het contactformulier vanaf de website invullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *