Iedereen verdient een club!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Vandaag, 4 oktober start onder dit motto “Iedereen verdient een club!” de RABO CLUBSUPPORT ACTIE 2021.  Wij hebben ons hier – net als in voorgaande jaren – voor ingeschreven.

De Rabobank nodigt ook dit jaar weer haar leden uit om te stemmen op de deelnemende clubs. Hoe meer stemmen de club of stichting ontvangt, hoe hoger het bedrag dat de bank stort op de verenigingsrekening.

Ben je lid van de Rabobank? Breng dan een stem uit op Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Wij kunnen elke stem goed gebruiken.

Tot en met 25 oktober kunnen leden van de RABO op hun favoriete club of vereniging stemmen via deze link. Bij Regio Bollenstreek tref je alle clubs en verenigingen in onze regio die zich hebben ingeschreven. Daar kun je je keuze kenbaar maken.

De duofietsen zijn afgelopen jaar intensief gebruikt door veel gasten en vrijwilligers. Dit betekent ook dat de fietsen meer onderhoud en vernieuwingen nodig hadden en blijven hebben. Zo zijn de zittingen van de oudste fietsen niet erg comfortabel, dus nieuwe stoelen staan hoog op ons wensenlijstje. Alle financiële steun is meer dan welkom voor met name de operationele kosten van onze stichting.

Wil je ook jouw kennissen en familieleden die lid zijn van de Rabobank voor onze stichting interesseren en vragen op ons te stemmen? Hierdoor maken wij kans op meer geldelijke ondersteuning.

Mocht je geen lid zijn van de Rabobank dan kun je – als je dat wilt – ook altijd via onze doneerknop op de Homepagina van onze website, geld doneren. Financiële steun is altijd welkom. Kijk ook op onze pagina Sponsors/Steun ons!

Wij danken je, namens onze gasten en vrijwilligers, heel hartelijk voor je steun!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *