Jammer, geen Appeltje van Oranje

geplaatst in: Uncategorized | 0

Jammer, geen Appeltje van Oranje voor Fietsmaatjes.NL

Afgelopen periode hebben we als Fietsmaatjes Hillegom Lisse uw aandacht gevraagd voor de nominatie van Fietsmaatjes.NL voor een Appeltje van Oranje van het OranjeFonds.

Fietsmaatjes.NL heeft  afgelopen maand de stem-tiendaagse van de Appeltjes van Oranje gewonnen met maar liefst 5.303 stemmen! Dit was de eerste ronde op weg naar een Appeltje van Oranje.

Op donderdag 23 januari jl. gingen Jan en Tekla vol goede moed naar de finaledag van de Appeltjes van Oranje, en hebben een pitch gehouden. Dit is een(kort en bondig verhaal over ‘het hoe en waarom’ van Fietsmaatjes.NL. En konden er vragen gesteld worden.

Gesterkt door het aantal stemmen tijdens de stem-tiendaagse gaf dat op de finaledag een voorsprong. Echter, dat gaf niet de zekerheid dat Fietsmaatjes.NL aan het eind van de middag genomineerd zou worden.

Alle pitches waren van goede kwaliteit en de projecten waren zonder uitzondering ook heel mooi en bijzonder! Tot ieders verrassing kregen alle projecten in de lunchpauze ook nog €1.500 uitgereikt!

Na de pitches ging de jury zich beraden. In de jury zaten Oranje Fonds medewerkers plus een aantal externe mensen en bestuurders. Helaas zat Fietsmaatjes.NL niet bij de genomineerden! Dit was uiteraard een grote teleurstelling. In totaal zijn er 12 projecten genomineerd.

Uiteraard Fietsmaatjes.NL gaat ondanks deze teleurstelling door met dit mooie project! Jan en Tekla en alle andere regio Fietsmaatjes blijven met veel plezier dit maatjesproject vorm geven.

Wij danken nogmaals alle mensen die op dit prachtige project gestemd hebben.

Voor uitgebreidere informatie kijk op de nieuwsberichten https://fietsmaatjes.nl

Wij wensen ook alle genomineerden voor Appeltjes van Oranje veel succes bij de volgende ronden.

Kijk voor meer informatie https://www.oranjefonds.nl/appeltjes-van-oranje

Om meer mensen blij te maken met duofiets tochten met daarbij mooie vrijwilligersmogelijkheden, blijven wij vol enthousiasme in Hillegom en Lisse fietsen en verder werken aan dit mooie project dat geheel door vrijwilligers wordt gedaan.

Kijk voor meer informatie op deze website.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *