Klus geklaard. Wensen rondgebracht!

geplaatst in: Uncategorized | 0

Ook dit jaar hebben onze vrijwilligers weer met veel overgave de kerstkaarten persoonlijk rondgebracht.

Ze liepen of fietsten al dan niet met zijn tweeën op een duofiets langs alle adressen van onze gasten en vrijwilligers in Lisse, Lisserbroek, Hillegom, Beinsdorp en De Zilk/Ruigenhoek. Door de kou, door weer en wind maar ook op zonnige momenten. Wat een toppers.

Op de oproep in Lisse om te helpen bij het bezorgen van de kerstkaarten is enthousiast gereageerd. Fietsmaatje Marcel Wubbe heeft dit opgepakt als “coördinator bezorgen kerstkaarten” en de beelden spreken voor zich. Eerst aan de tafel de verdeling regelen en dan met zijn allen op weg. Het was gezellig met al de vrijwilligers. Soms werd er bij een gast koffie gedronken maar dan weer snel de weg op. 

In De Zilk waren maandag 11 december alle kaarten bezorgd. Soms met een kort gesprekje. En veel leuke reacties ontvangen. “De kaart ziet er mooi uit met een sprekende tekst!”

Ingezonden door – Bianca de Vries, coördinator Hillegom:

“De donkere dagen voor Kerst zijn aangebroken. De dagen worden snel korter en ook het natte, koude weer werkt niet echt mee. De fietstochtannuleringen stromen binnen. Iedereen blijft liever binnen bij de kachel. Eenzaamheid ligt bij veel gasten op de loer. Na alle voorbereidingen, kaarten ontwerpen, kaarten bestellen, adreslijsten updaten, etiketten printen, enveloppen plakken, enveloppen vullen, kunnen de feestgroeten bezorgd worden. Nee, niet alleen even in de bus gooien, maar even aanbellen en tijd voor een kort praatje. Zowel vrijwilligers als gasten stellen dit op prijs. Voor iedereen gezellige dagen en voor 2024 weer een hoop mooie, veilige fietskilometers”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *