Lisse Jaarmarkt 2019

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op de jaarmarkt hebben onze vrijwilligers (teamleden) Marjan, Gerard, Joop en Harriet met veel mensen gesproken. Zij hebben mensen geënthousiasmeerd als vrijwilliger voor Fietsmaatjes of als gast.

Uiteraard stond er een fiets waar men proefritten op kon maken. De proefritten spreken mensen altijd sneller aan omdat ze dan de fiets echt kunnen “ervaren”. Dit helpt met name gasten wel over een vorm van angst heen en uiteindelijk komen de mensen blij en vrolijk van de fiets af.

Er was interesse van mensen van verschillende leeftijden en dat is precies wat onze stichting ook voor ogen heeft. We zijn er voor iedereen, jong en oud! Juist mensen die heel graag en veel fietsen bleken veel interesse te hebben.

Door de persoonlijke benadering van onze teamleden hebben wij mensen over de drempel weten te halen. Een enkeling denkt er nog over na. Zij hebben flyers en boekjes mee gekregen. We hopen van harte dat zij zich alsnog ofwel in Lisse ofwel in Hillegom aanmelden. Al met al een vruchtbare dag.

We konden ons installeren bij Welzijnskompas en de gemeente. We danken dan ook graag Dionne en Lia van WelzijnsKompas en Monique van de gemeente Lisse voor de gegeven ruimte en aandacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *