Locatie De Zilk/Ruigenhoek 15 april van start met een eerste duofiets!

geplaatst in: De Zilk | 0
Peter Wiegel brengt de Z1 naar zijn nieuwe stalling in De Zilk

Nu er een nieuwe duofiets is, vrijwilligers getraind en gasten goed geïnformeerd zijn, kunnen we zaterdagmiddag 15 april formeel van start gaan.

Dit willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Sponsoren, organisaties en personen die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt zijn uitgenodigd. De pers zal zeker ook aanwezig zijn.

Dankzij de steun van de teamleden van de locaties Hillegom Lisse en inzet van de nieuwe teamleden in Zilk/Ruigenhoek, allen vrijwilligers van Fietsmaatjes Hillegom Lisse, kan dit allemaal plaatsvinden.

In eerdere nieuwsberichten is daarover heel veel meer terug te lezen.

De festiviteiten starten om 15.30 uur met een aubade van drumfanfare Altesa in de Duinpan in de Zilk. Er staat een mooi programma klaar. De aanwezige duofietsen uit Lisse, Hillegom én De Zilk, en andere geïnteresseerden, rijden een route langs de mozaïeken. Zij worden begeleid door een geluidswagen die door de Carnavalsvereniging Duinknijnen ter beschikking is gesteld.

Het evenement wordt om 17.00 uur met een drankje in de Duinpan afgesloten.

Waarna de avond en de volgende dag nog rondgangen gemaakt kunnen worden langs de mozaïeken die in De Zilk tentoongesteld staan. Bovendien is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor een proefritje op 16 april tussen 11.00 en 17.00. Dit inschrijfformulier is terug te vinden bij de duofiets op de Zilkerduinweg 146 vanaf 8 uur op 15 april.

Wij wensen alle aanwezigen deze dag veel plezier toe en natuurlijk Locatie De Zilk/Ruigenhoek – team Peter Wiegel, Simons van der Vossen, Martha Schmidt, Annet Kock en Chantal van Klink, heel veel duofietstochten en succes toe in de regio!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *