Magazines rondgebracht en online!

geplaatst in: Nieuws, Uncategorized | 0

Onze coördinatoren stonden te trappelen om het magazine te bewonderen en om de grote hoeveelheden magazines voor gasten en vrijwilligers in ontvangst te nemen.

Harriët, Bianca en Martha zorgden in ongeveer een week tijd met hulp van een aantal enthousiaste fietsmaatjes voor de verspreiding van het magazine onder onze gasten en vrijwilligers in Hillegom, Lisse en De Zilk/Ruigenhoek. Vrijwilligers ontvingen ook onze mooie boodschappentas met een beker en pennen van FMHL.

Ook donateurs en diverse ondersteuners hebben magazines ontvangen. Bij restaurants die meedoen aan de horecadeals zijn magazines gebracht. Op diverse plekken in de gemeenten zijn exemplaren op leestafels neergelegd, bijvoorbeeld in de bibliotheek, bij huisartsen en fysiotherapeuten.

Bij het rondbrengen waren de ontvangers blij verrast en hebben we geweldige complimenten gekregen. Na het lezen lieten verschillende mensen weten dat ze het mooie en aandoenlijke verhalen vinden. Uiteraard doen deze complimenten ons allemaal erg goed.

Voorkant magazine

Magazine nu online

Klik hier voor de pdf om het magazine digitaal te lezen.

Hartelijk dank

Met dank aan de vrijwillige fotografen Astrid Lems-Groskamp, Nico Kors, Peter Schoonen en Blik op Lisse, aan Maters en Hermsen voor het gebruik van het InDesign document voor de layout, Interhouse voor het beschikbaar stellen van tijd en equipment zodat Lizzie de opmaak kon verzorgen, en Daan Verbruggen van RET en Daan Warmerdam van The Pando Network voor hun waardevolle adviezen.  Wij danken alle gasten en vrijwilligers die mee hebben willen werken aan de interviews waarin hun mooie verhalen zijn verteld. En de mooie foto’s die we mochten gebruiken.                

Sluit jij je ook bij ons aan?

Mocht je nu denken: “Er worden wel leuke dingen gedaan bij Fietsmaatjes Hillegom Lisse, meer dan alleen fietsen, daar wil ik ook wel aan bijdragen!” en je woont in de regio, dan kun je een mailtje met jouw ideeën en vragen sturen naar info@fietsmaatjeshillegomlisse.nl. We nemen dan snel contact met je op. We kunnen altijd meer ondersteuning gebruiken, ook bij het team Communicatie en PR en evenementen van diverse aard. Vrijwilligers die willen fietsen zijn blijvend welkom! Neem via de website eens contact op met een van de coördinatoren om jouw mogelijkheden te bespreken om te fietsen.    

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *