Nieuwjaarsbijeenkomst – Terugblik

geplaatst in: Uncategorized | 0

Nieuwjaarsbijeenkomst – Terugblik, januari 2020

Dit jaar vond de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats in de zaal “de Bestemming” van de Hillegomse Harmonie Kapel en waren ruim 45 vrijwilligers aanwezig.

Na het welkomstwoord van Esther, voorzitter, werd er door de bestuursleden teruggeblikt en zeker vooruit gekeken naar 2020.

We mogen trots zijn op wat we binnen 1,5 jaar samen voor elkaar hebben gekregen. We zijn blij met alle donateurs en sponsoren maar vooral ook met de inzet van al onze vrijwilligers die het met elkaar mogelijk maken dat gasten uit Hillegom en Lisse mooie duofietstochten kunnen maken!

De pas aangeschafte 6e duofiets was bij de entree opgesteld en die konden we allemaal bewonderen. Barend Koper (Quko.pro) heeft er ook mooie foto’s van gemaakt. Die kunt u hieronder bekijken.

Er bleek veel interesse voor de fiets en er werden belangstellende vragen gesteld. Dus de technisch beheerders, Leen, Koos, Theo en Harrie, konden zich weer helemaal uitleven.

We hebben geproost op de toekomst! En, onder het genot van een drankje werd het een erg gezellige en ontspannen avond. Maar zeker ook door de overheerlijke hapjes gemaakt door Thea en Lucas en Henny van de Hillegomse Harmonie Kapel die de zaal” en avond voortreffelijk heeft verzorgd. Hulde en dank daarvoor!

Het was een gezellige en ontspannen avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *