Proact overhandigt cheque

Namens IT-bedrijf Proact overhandigt Hans Duinhoven ons een mooie cheque van € 300,-, waarvoor onze hartelijke dank!

Proact cheque april 2022

Fietsmaatje Marjan Jager neemt de cheque in ontvangst.

Zij werd in 2018 Fietsmaatje nadat ze een stuk in de krant las waarin iemand vertelde over het duofietsen. Dat was mevrouw Broekhof (90 jaar), die sinds die tijd haar gast is, tot groot plezier van hen beiden. “Ik heb al veel reclame voor je gemaakt”, zegt mevrouw Broekhof.

Hans Duinhoven is haar schoonzoon. Sinds hij en zijn schoonmoeder in 1977 lid werden van de Ren- en Toervereniging, maakten ze vele fietstochten, vertelt hij. En mevrouw Broekhof is blijven fietsen, want ze is al zeven jaar met de duofiets op pad, vanaf de tijd dat die bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse beschikbaar was.

“Doordat ze nog steeds beweegt, blijft ze vief,” zegt haar schoonzoon. Hij maakte zijn werkgever Proact attent op Fietsmaatjes Hillegom Lisse als goed doel. Wij kunnen het geld goed gebruiken voor het onderhoud van de fietsen. Zo is de cirkel rond en daar houden we natuurlijk van bij Fietsmaatjes Hillegom Lisse.

  1. marjan Jager

    Inderdaad onze hartelijke dank. Ik fiets met veel plezier met de duo fiets. iedereen met een beetje tijd zou dit moeten overwegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *