Rabobank Bollenstreek doneert nieuwe duofiets

geplaatst in: Uncategorized | 0

“Verzoek Fietsmaatjes Hillegom Lisse om bijdrage gehonoreerd”

Op 31 maart hebben wij verheugd de nieuwe duofiets die de Rabobank Bollenstreek doneerde in ontvangst genomen. U herkent de fiets aan het bord achterop: Duofiets Lisse 5. Zodra regelgeving rond het Coronavirus dit toestaat nemen de vrijwilligers en onze gasten in Lisse en Lisserbroek de door Rabobank gedoneerde duofiets in gebruik.

Dinsdag 31 maart haalden vrijwilligers Harrie en Gerard de fiets bij Bike Totaal in Hillegom op waarna zij naar de Rabobank Bollenstreek in Hillegom reden. Daar werden zij hartelijk ontvangen door de heer Jan van Egmond, directeur Particulieren en Private Banking Rabobank Bollenstreek en Jacqueline Vonk, medewerker van de bank. Het welkom was zonder handen schudden en met veel wind.

Namens alle vrijwilligers en gasten van Fietsmaatjes Hillegom Lisse danken wij de Rabobank Bollenstreek hartelijk voor deze gulle bijdrage. Door dit soort mooie donaties kunnen de fietstochten door de Bollenstreek met steeds meer gasten doorgaan.

Afgelopen december heeft de Rabobank Bollenstreek ons verzoek om een bijdrage voor een nieuwe duofiets gehonoreerd.

In de voorjaarseditie van Rabo&Co is op pagina 15 “Berichten uit de Bollenstreek” ook aandacht geschonken aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Rabo&Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank, een bank die gelooft in de kracht van samenwerken. Via dit platform deelt de Rabobank bijzondere verhalen van mensen die naar elkaar omkijken en de handen ineenslaan om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Hiermee wordt een podium gegeven voor de uiteenlopende sociale en maatschappelijke initiatieven, waar de bank via haar leden, andere klanten of medewerkers actief bij betrokken zijn. Op de tv herkenbaar met “Support your locals”.

Zodra het weer mogelijk is komen vrijwilligers van Fietsmaatjes opnieuw naar de Rabobank om met geïnteresseerde medewerkers een proefrit op de gedoneerde fiets te maken.

Zoals in een ander bericht is gemeld wordt er op dit moment vanwege de maatregelen niet met de duofietsen gefietst. Wij hopen van harte dat onze gasten met hun fietsmaatjes de komende zomer toch nog een aantal mooie fietstochten kunnen gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *