Rabobank Bollenstreek doneert nieuwe duofiets

geplaatst in: Uncategorized | 0

In December 2019 heeft de Rabobank Bollenstreek het verzoek van Fietsmaatjes Hillegom Lisse om een bijdrage voor een nieuwe duofiets gehonoreerd. De nieuwe duofiets is besteld en wordt – naar verwachting – volgende week afgeleverd. De door Rabobank gedoneerde fiets zal in Lisse gebruikt worden en krijgt dan uiteraard een mooi bord met  “Duofiets Lisse 5”; zoals op de laatste fiets in Hillegom (zie eerder Nieuwsberichten).

De Rabo heeft in haar voorjaarseditie Rabo&Co op pagina 15 “Berichten uit de Bollenstreek” ook aandacht geschonken aan Fietsmaatjes Hillegom Lisse. Rabo&Co is een initiatief van de coöperatieve Rabobank, een bank die gelooft in de kracht van samenwerken. Via dit platform deelt de Rabobank bijzondere verhalen van mensen die naar elkaar omkijken en de handen ineenslaan om oplossingen te vinden voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Hiermee wordt een podium gegeven voor de uiteenlopende sociale en maatschappelijke initiatieven, waar de bank via haar leden, andere klanten of medewerkers actief bij betrokken zijn. Wilt u meer informatie over de activiteiten van Rabo&Co? Klik dan op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/raboenco

Jammer genoeg hebben wij nog geen foto´s van de nieuwe fiets. Uiteraard volgen die zodra wij de fiets hebben ontvangen en hebben gestald.

Namens alle vrijwilligers en gasten van Fietsmaatjes Hillegom Lisse willen wij de Rabobank Bollenstreek hartelijk bedanken voor deze gulle bijdrage. Door dit soort mooie donaties kunnen wij de fietstochten met onze gasten door de Bollenstreek voortzetten.

Logo Rabobank
Doneert een fiets dec 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *