Sinterklaas in Hillegom

geplaatst in: Uncategorized | 0

Vorige week vrijdagavond vond in #Villa Flora de Sinterklaas Bingo Hillegom plaats. Dit werd georganiseerd door de #wereldvansinterklaas met ondersteuning van ondernemers in Hillegom. Fietsmaatjes Hillegom Lisse was deze avond een van de goede doelen. Joop heeft een korte presentatie gedaan.

Gisteren, 4 december mochten we een cadeau van Sinterklaas in ontvangst nemen. Uiteraard waren wij  veel te vroeg in de Hoofdstraat. We waren ook zo nerveus. Wat betekende dit voor Fietsmaatjes Hillegom Lisse?

Ja, daar was een Piet die een camper de Hoofdstraat in begeleidde. De straat lag open, veel vrachtwagens, ging het allemaal wel lukken? Vol verwachting klopte ons hart.

Eerst sprongen de Pieten enthousiast uit de camper en toen volgde de Sint.

De Pieten wilden natuurlijk meteen op de duofiets. Ze moesten wel wat aanwijzingen van Joop krijgen want anders ging het mis. De Sint overhandigde Joop den Blanken een Bingo Cheque! En wat een geweldig bedrag stond daar op. We werden er verlegen van. Wat heeft Fietsmaatjes Hillegom Lisse een mooi bedrag toegekend gekregen.

Wij willen iedereen die aan de Bingo avond heeft deelgenomen hartelijk bedanken voor deze mooie bijdrage. Dank Sint dat U deze beslissing samen met Uw Pieten heeft kunnen nemen.

Ook de pers was aanwezig en vandaag zal het Haarlems Dagblad er ook nog aandacht aan besteden.

Trots en Blij! Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *