Hillegom In Beweging – Sport en beweging festival 2019

geplaatst in: Uncategorized | 0

Ook Fietsmaatjes Hillegom Lisse was 13 juli aanwezig. Vanaf 13.00 uur konden er proefritten gemaakt worden. Onze aanwezige vrijwilligers vertelden graag meer over het gebruik maken van de duofietsen, als gast ofwel als vrijwilliger. De duofietsen zijn beschikbaar voor mensen die niet (meer) of tijdelijk niet zelfstandig kunnen fietsen. Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen zij toch in beweging blijven en naar draagkracht fietsen. Daarom hebben wij ook behoefte aan meer vrijwilligers, dan kunnen er immers nog meer mensen blij gemaakt worden. Onze vrijwilligers zijn mensen die zichzelf ook graag zien bewegen en anderen een mooi moment in de week willen bieden.

13 Juli was voor iedereen een heel geslaagde dag. De dag ervoor dachten we nog dat het slecht weer zou zijn. En dat zou natuurlijk voor de organisatoren maar zeker ook voor iedereen die wat te bieden had jammer zijn geweest. Maar wat bleek? De zon brak na 12 uur door! In nauwe samenwerking met Hillegom in Beweging hebben we als Fietsmaatjes Hillegom Lisse hier ook een mooie bijdrage kunnen leveren. Want voor iedereen is het belangrijk om in beweging te zijn en vooral ook te blijven.

De foto’s, gemaakt door Astrid Lems-Groskamp spreken voor zich. Er werd heel enthousiast gereageerd op het bestaan van Fietsmaatjes Hillegom Lisse met de duofietsen door zowel geïnteresseerde gasten als geïnteresseerde vrijwilligers.

We hebben die dag zeker 4 vrijwilligers direct kunnen inschrijven waarvan de jongste 23 jaar is. Ook heeft zij toegezegd vrienden enthousiast te willen maken om zich voor de duofiets in te zetten. Dit vinden wij echt geweldig fijn. Later in de tijd hebben zich nog een viertal vrijwilligers gemeld. Er zijn ook weer nieuwe gasten bijgekomen waar mooie gesprekken mee zijn gevoerd.

We kregen aandacht van de pers, Erwin Brandt die er een mooi artikel over heeft geschreven.

Hillegom In Beweging, volgend jaar zijn wij er graag weer bij.

Vrijwilligers, Erwin, Astrid, Hillegom in Beweging dankjulliewel voor deze geweldige dag!

www.hillegominbeweging.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *