Stem op Fietsmaatjes.NL voor een Appeltje van Oranje!

geplaatst in: Uncategorized | 2

Het project van Fietsmaatjes.NL wordt sinds 2018 landelijk uitgerold en ondersteund door het Oranje Fonds. Er bestaan landelijk al diverse stichtingen Fietsmaatjes zoals bijvoorbeeld in de gemeente Teylingen, Leiden, Leiderdorp, Amstelveen en Hillegom Lisse.

Wij kunnen als Stichting Fietsmaatjes Hillegom Lisse altijd een beroep doen op de kennis en ervaring van andere collega stichtingen en Fietsmaatjes NL.

Daarom vragen we jouw aandacht voor “een Appeltje van Oranje 2020”.

Met jouw stem maakt Fietsmaatjes.NL kans op een Appeltje van Oranje! Dé prijs van het Oranje Fonds voor sociale projecten. We zijn namelijk een van de genomineerden en daar zijn we echt super trots op. Mochten we winnen, dan ontvangen we een bronzen beeldje uit de handen van Koningin Máxima én € 15.000,-. Met dat geld kunnen wij overal in Nederland nog meer maatjes bij elkaar brengen en landelijke erkenning dichterbij brengen.

Dit jaar gaan de Appeltjes van Oranje naar de beste maatjesprojecten, die net zoals Fietsmaatjes, helpen om beter ‘samen te leven’.

Het allerleukste is dat als wij winnen jij als stemmer kans maakt om door het Oranje Fonds uitgenodigd te worden om aanwezig te zijn bij onze uitreiking. Dit vindt namelijk plaats op Paleis Noordeinde. Een super bijzondere dag om bij aanwezig te zijn. Vind jij ook dat wij deze impactvolle prijs verdienen? Stem dan op ons.

Dit kan vanaf 6 januari a.s. via https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/fietsmaatjesnl

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *