Teamleden genieten van Winter BBQ!

geplaatst in: Team | 0

Het jaarlijkse uitje voor de teamleden, dat afgelopen jaren aan het eind van het  jaar plaatsvond, was nu op een mooie winterse middag/avond in januari georganiseerd. De organisatie lag in handen van Koos, Bianca en Laila. Simon (technisch beheer De Zilk) en Lenie van der Vossen hadden hiervoor De Hut in De Zilk beschikbaar gesteld (waar ook de duofiets gestald staat).

Na dit drukke jubileumjaar werd besloten het “teamuitje” uit te breiden met de vaste ondersteuners. Het zijn allemaal vrijwilligers die zich inzetten op allerlei gebied naast het fietsen met gasten, zoals het verzorgen van verjaardagskaarten. Zij werden, al dan niet met partner, verwelkomd met glühwein of warme chocolademelk met eventueel slagroom.

De hapjes waren heerlijk en prachtig verzorgd door vishandel Baaij uit Lisse. In de tuin onder een afdak kon ieder zijn eigen gerecht op de barbecue laten garen. Daar verzamelden zich dus steeds andere mensen, net als aan de zelfbedieningsbar.

Niet iedereen bleek elkaar te kennen – over de dorpsgrenzen van Hillegom, Lisse en De Zilk/Ruigenhoek heen –  en zo kon iedereen onder het genot van een hapje en drankje informeler kennis maken en gezellig ervaringen uitwisselen.

Joop den Blanken (voorzitter) heeft nog even een terugblik op het afgelopen jaar gedeeld en een ieder bedankt voor zijn/haar inzet. Uiteraard werd Joop ook bedankt..

Een gezellige middag en avond waar de aanwezigen met plezier op terug kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *