Terugblik Vrijwilligersavond 8 mei

geplaatst in: Evenementen | 0

Gisteravond 8 mei, was onze eerste vrijwilligersavond van dit jaar georganiseerd. Er kwamen ruim 50 vrijwilligers uit Hillegom, Lisse en De Zilk naar De Meerkoet in Lisserbroek.

Na het welkom hebben Joop den Blanken (voorzitter) en Peter Lommerse (penningmeester) een korte presentatie gegeven. Een terugblik op de eerste maanden van dit jaar en een financiële terugblik op 2022.

Peter deed mededelingen over wat er gepland is rondom dit Lustrumjaar. Daarover wordt nog uitgebreider gepubliceerd. Kortom: weer genoeg te doen!

Twee teamleden, Cees Hobo en Simon van der Vossen, beiden met een EHBO achtergrond, hebben in samenwerking met Remco Out, van Hillegom Online, afgelopen weken een filmpje gemaakt:

“Instructie Onwel geworden gast”

Het filmpje is op ons YouTube kanaal geplaatst en is hier te bekijken. Na het filmpje hebben Cees en Simon nog een korte toelichting gegeven.    

Na de pauze was het programma interactief; 5 tafels met 5 onderwerpen waar men vrij kon rouleren, drankjes en heerlijke hapjes kon halen en nuttigen. Aan de tafels werden ideeën over diverse onderwerpen ingebracht en vragen werden uitgebreid beantwoord.

Uiteraard waren er weer twee duofietsen opgesteld waar onze “techneuten”  enthousiaste en serieuze toelichtingen gaven. En men leerde van elkaar en er werden over en weer tips en adviezen gegeven.

Het was een gezellige avond en de reacties waren positief.

Wij danken de dames van de Meerkoet hartelijk voor hun medewerking.

En uiteraard eveneens dank aan Remco Out voor de mooie opnames en de medewerkers van KookSaam die weer heerlijke hapjes hadden weten te maken.

In de eerstvolgende Nieuwsbrief komen we uitgebreider terug over deze avond. Binnenkort verschijnt het jaarverslag 2022 waarin meer toelichting op de ontwikkelingen en cijfers wordt gegeven.

Tip…blijf onze nieuwsberichten volgen op deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *