Veel steun, inzet en mooie bijdragen in 2023!

geplaatst in: Nieuws, Uncategorized | 0

Met trots presenteren wij ons zesde jaarverslag. Met veel energie heeft het team van vrijwilligers zich volledig ingezet om van 2023 een groot succes te maken. Dankzij de bijna 200 Fietsmaatjes, de ondersteunende vrijwilligers bij evenementen en veel donaties blijven we in staat bij te dragen aan een gezonde levensstijl voor onze gasten.

Veel gedaan en weer gegroeid

2023 was het jaar van het vijfde operationele jaar en ons eerste lustrumjaar. Een feestcommissie heeft alle feestelijkheden voor gasten, vrijwilligers en donateurs voorbereid. Zowel de gasten als de vrijwilligers hebben van de diverse evenementen genoten. In het jubileum magazine is daarover veel te lezen.

We hebben aan veel evenementen in de regio deelgenomen, hebben we ons gepresenteerd op bijeenkomsten en er zijn mooie tochten gemaakt.

Het aantal gasten en vrijwilligers, dat op de duofietsen geniet, is dit jaar weer verder gegroeid, deels door de nieuwe locatie De Zilk/Ruigenhoek.

Dank

Met veel plezier en voldoening kijken we terug op 2023. En danken alle vrijwilligers die hier hard aan hebben meegewerkt.

En uiteraard gaat onze dank eveneens uit naar alle donateurs. Door de gulle giften kunnen wij voor de gasten in onze regio van belang blijven. Daarbij blijven wij ook in staat om onze gasten, op goed onderhouden en nieuwe duofietsen, mee “on tour” te nemen.

Het (financiële) jaarverslag is hier te lezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *