We blijven rollen dankzij Rabo ClubSupport

Eerder deze week werden wij verrast met een cheque door Rob Wijfjes, medewerker van de Rabobank, maar ook vrijwilliger bij Fietsmaatjes. Christa Portegies, bestuurslid, nam dankbaar en blij verrast namens Fietsmaatjes Hillegom Lisse de cheque van maar liefst € 3.500,– ! in ontvangst.

Christa Portegies, bestuurslid FMHL, neemt van Rob Wijfjes van de Rabobank de cheque van Rabo ClubSupport in ontvangst.

Alle leden van de Rabobank die op ons hebben gestemd: super bedankt! Deze mooie bijdrage maakt het mede mogelijk dat wij onze activiteiten kunnen voortzetten. Fijn dat zoveel mensen zien dat het “duofietsen” er toe doet! 

Wij zetten het geld in om onze oudste duofietsen te kunnen vervangen. We kunnen zo hoge kosten voor onderhoud voorkomen. En het is ook zonde als een duofiets tijdelijk uit de roulatie is, want dan kunnen er minder mensen fietsen. Bovendien bieden nieuwe fietsen ook moderne toepassingen.

Cheque Rabo ClubSupport 2023 € 3.500,-.

Bij onze club voel je je thuis, je ontmoet elkaar, je maakt elkaar sterker en je kunt helemaal jezelf zijn. Nee, dit is geen citaat van ons, maar we zijn het er wel 100% mee eens. Het staat op de website van Rabo ClubSupport. Precies zo werkt het bij Fietsmaatjes! 

Op vrijdag 13 oktober maakte Rabo ClubSupport bekend hoeveel stemmen de deelnemende verenigingen en clubs hebben gekregen en welk bedrag is toegekend. Op de website van de Rabobank is de uitslag in den lande te lezen. Klik op regio Bollenstreek voor meer info over de clubs in onze streek

2 reacties

  1. Bianca

    Wauw wat een mooi bedrag zeg. Trots op het team vrijwilligers die zich inzet voor onze gasten, soms al 5 jaar!!!
    Alleen maar blije gezichten op de fiets en een voldaan gevoel na iedere rit.

  2. Bianca

    Wauw wat fijn dit bedrag. Zo trots op dit team vrijwilligers die zich soms al 5 jaar inzet voor deze mooie stichting. Steeds weer blije gezichten op de fiets, ‘werk’ waar je blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *