Dahliadagen daverend succes

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op donderdag 8 september hebben vele vrijwilligers hard gewerkt om twee mooie dahlia-mozaïeken te steken. Het zwart/wit ontwerp van Cathy du Bois kreeg gestaag de prachtigste kleuren. We zijn erg blij dat Jonkheer Plantencentrum hun ruimte voor ons zo gastvrij ter beschikking stelde. Het was een heel gezellige dag!

Ondanks de flinke regenbui die er ‘s nachts overheen ging, bleven de mozaïeken fris en fruitig. Vrijdag 9 en zaterdag 10 september kon het publiek ervan genieten bij een stralend zonnetje. Bij onze stands op ’t Vierkant in Lisse en in de Hoftuin in Hillegom was het een gezellige drukte. Er zijn ook verschillende rondjes op de duofiets gereden. 

Eervolle vermelding

De prijsuitreiking was op ’t Vierkant in Lisse. Voor Hillegom ging de 3e prijs naar Chocolaterie Pierre, 2e prijs was voor Nic & Marianne Berkhout en de 1e prijs kreeg Bloembinderij Post. Voor Lisse kreeg Speeltuin De Bijenkorf de 3e prijs, Jamas Dames Achter St. Aagten de 2e en de winnaar van de 1e prijs was Atelier Creatief Plezier. Hun mozaïek ‘Havik’ werd ook de overall winnaar. We feliciteren alle prijswinnaars van harte!

De jury gaf ons zowaar een eervolle vermelding omdat we twee identieke mozaïeken hadden in zowel Lisse als Hillegom.

Voor ons waren deze dahliadagen een daverend succes, vanwege de gezamenlijke en gezellige inspanningen waarmee we iets moois hebben neergezet dat perfect past in de Bollenstreek en waarvan mensen kunnen genieten – zeker op de fiets. Op naar volgend jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *