Feest voor Fietsmaatjes

geplaatst in: Evenementen, Nieuws, Uncategorized | 0

Wat was het een gezellige boel op 9 september in ‘t Poelhuys in Lisse! Met maar liefst tachtig gasten vierden we feest omdat we 5 jaar bestaan, met een muzikale middag.

Zanger en sneltekenaar

Zanger Ronald de Lijzer vertolkte live een breed scala aan liedjes waaronder veel verzoeknummers. Hij kreeg gasten en vrijwilligers samen aan het dansen en de polonaise, en deed een duet met een muzikale gast.

Polonaise tijdens muzikale gastenmiddag

Sneltekenaar Johan van Dam portretteerde aan de lopende band duo’s op de duofiets, waarbij hij markante trekken wat uitvergrootte. Voor veel fietsmaatjes een mooi persoonlijk aandenken aan deze feestdag.

Feest en gesprekken

Maar het leukst waren toch wel de geanimeerde gesprekken die door de zaal gonsden. Nu konden gasten eens met anderen ervaringen uitwisselen over het fietsen. “Je moet er wel aan toe zijn om op de duofiets te stappen”, bekende iemand. “Net als het besluit om toch met een rollator te gaan lopen.” Veel bekenden werden blij verrast begroet en mensen lieten zich de hapjes en drankjes goed smaken.

We kijken dankbaar terug op deze warme (in meerdere opzichten) middag en we vinden het geweldig dat u, zowel gast als vrijwilliger, met zovelen op ons feest bent gekomen!

Ook bij Blik op Lisse zijn mooie foto’s te zien.

Bekijk hier de foto’s van de geweldige dag met de Strandrups.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *