Gasten genieten van strand met Strandrups

geplaatst in: Evenementen, Nieuws, Uncategorized | 0

Op een zonnige zaterdag genoten 45 gasten met volle teugen van een ritje over het strand met de Strandrups Noordwijk vanaf Langevelderslag. Ook de vrijwilligers en de vele passanten hadden veel plezier in de blije gezichten.

Groepsfoto na de vierde rit voor de Strandrups, "We did it!"

“Het is zo lang geleden dat ik op het strand was. Je ruikt de zee”, zei een van de passagiers. Ondersteund aan een arm, met stok, rollator of rolstoel durfden sommigen het zelfs aan even op het strand te lopen. Verschillende mensen stonden voor het eerst sinds jaren weer met hun blote voeten in zee. Schelpen gingen mee als bewijsmateriaal. Tijdens een van de tochtjes werd zelfs een zeehond gezien.

“Onwijs leuk!”, dat somt de reacties in een notendop op. “Ik ben wel moe, maar ik ga niet slapen.” Dat gold trouwens ook voor de vrijwilligers die het evenement ondersteunden en genoten van de blije gezichten. “Wat een geweldige dag. Een groot succes”, zei Peter Lommerse, voorzitter van de lustrumcommissie.

Kijk voor meer mooie foto’s op Blik op Lisse.nl.

Strandrups

We zijn enorm blij met het prachtige cadeau dat Strandrups Noordwijk ons hiermee geeft voor ons 5-jarig jubileum. De Strandrups rijdt vanaf Langevelderslag het strand op met mensen die slecht ter been zijn. Met een lift kunnen ook rollators en een rolstoel aan boord.

Lustrum

Fietsmaatjes Hillegom Lisse bestaat dit jaar 5 jaar en dat vieren we met een aantal feestelijke evenementen. De Fietsmaatjes kunnen deelnemen aan een speciale fietspuzzeltocht waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Voor gasten is er de tocht met de Strandrups op 2 september en een muzikale middag in ’t Poelhuys, Lisse, op 9 september. De vrijwilligers gaan samen feestvieren bij Intratuin Lisse op 4 november. Er komt een speciaal jubileummagazine uit met bijzondere interviews en wetenswaardigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *